Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται το θρίλερ για το θάνατο της 15χρονης

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν - Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα...

Οι δύο κατηγορούμενοι, (23 και 17 ετών) αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την αλήθεια όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου τους έδειξαν το βιντεοσκοπημένο υλικό που είχαν συγκεντρώσει από κάμερες ασφαλείας του Ρεθύμνου.

Οι γονείς και οι φίλοι της έψαχναν ευθύνες στο μπαρ και στο νοσοκομείο, ωστόσο από τα στοιχεία της προανάκρισης αλλά και από μαρτυρίες αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τις κινήσεις της νεαρής παρέας τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.

Η παρέα των τριών επισκέφθηκε μπαρ της πόλης, ωστόσο η ποσότητα αλκοόλ που είχαν καταναλώσει ήταν μικρή και δεν δικαιολογεί την άσχημη κατάσταση της άτυχης μαθήτριας. Η αλήθεια είναι ότι ο 23χρονος και ο 17χρονος στη συνέχεια οδήγησαν τη Στέλλα σε ερημική τοποθεσία, ενώ νωρίτερα είχαν προμηθευτεί μία φιάλη ουίσκι και ποτήρια με αναψυκτικά.

Πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να εξαναγκάσουν την ανήλικη σε συνουσία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω της κατάστασης που περιήλθε από την κατανάλωση οινοπνεύματος, ενώ εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Στη συνέχεια μετέφεραν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς όμως να ενημερώσουν τους γιατρούς για το ιστορικό της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δύο δράστες αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο περιστατικό και επέδειξαν το ακριβές σημείο, που είχαν οδηγήσει την ανήλικη. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μπουκάλι του αναψυκτικού, τα ποτήρια και το καπάκι της φιάλης του ποτού.

Επίσης αναφέρθηκαν με ακρίβεια στο δρομολόγιο κίνησής τους κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα και επέδειξαν τον κάδο απορριμμάτων που είχαν πετάξει το άδειο μπουκάλι, το οποίο δεν βρέθηκε λόγω αποκομιδής των απορριμμάτων.

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...