Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Οι πρόεδροι όλων των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας στην εκδίκαση των πρώην εργαζόμενων της ΕΡΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκονται σήμερα οι πρόεδροι όλων των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας προκείμενου να παραβρεθούν στην αυριανή εκδίκαση της αγωγής, που έχουν υποβάλλει κατά του Ελληνικού Δημοσίου, οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ και ΕΡΤ Ηρακλείου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της συγκεκριμένης δίκης, απηύθυνε πρόσκληση στους Προέδρους της ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘ-ΣΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ προκειμένου να παραστούν ώστε να συνδράμουν από κοινού στην προσπάθεια των συναδέλφων όπως τονιζεται σε σχετική ανακοίνωση.


Η πρόσκληση, όπως επισημαίνει η ΕΣΗΕΠΗΝ ,έγινε αποδεκτή από όλους και οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου θα δώσουν παρών στην κρίσιμη δικαστική διαδικασία.Σήμερα και με αφορμή την αυριανή δίκη έγινε συνάντηση των Προέδρων των Ενώσεων και της Ομοσπονδίας στο Ηράκλειο όπου, εκτός του θέματος της ΕΡΤ, συζητήθηκαν εκτενώς τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας.

Στο μεταξύ, οπως γνωστοποιήθηκε ,από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, θα εκπέμψει αύριο και μεθαύριο, η "Πρωινή Ενημέρωση" της ΕΡΤ, Οι συντελεστές της, εκπομπής , από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί, θα μεταφέρουν διαδικτυακά μέσω των ιστοσελίδων ertopen.com και thepressproject.gr αλλά και ραδιοφωνικά από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου στους 97,5, 105,6 και 96,4 και της ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM και στα 1512 στα μεσαία κύματα, όλες τις εξελίξεις από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...