Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους και τους νομούς της Κρήτης

Ο κ. Πουλάκης και ο κ. Βασιλείου παρουσίασαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές
Μέσα στις επόμενες μέρες θα επιλεγεί το άτομο που θα είναι υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαβουλεύσεις σε τοπικό επίπεδο κορυφώνονται καθώς το κόμμα δίνει βαρύτητα στις υποψηφιότητες τόσο σε επίπεδο Ηρακλείου όσο κ σε ολόκληρη την Κρήτη με δεδομένο ότι στις εθνικές εκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη είχαν εκτιναχτεί.

Εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος σε θέματα αυτοδιοίκησης κ. Πουλάκης δήλωσε ένθερμα ότι το κόμμα θα κατεβάσει υποψηφίους σε όλους τους δήμους και την Περιφέρεια.

Αρχικά, στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, τοποθετήθηκε ο κ. Βασιλείου Αντώνης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ είχαν να κάνουν με τα κριτήρια επιλογής των προσώπων, που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στις δημοτικές εκλογές, τα οποία θα είναι κατάλληλα για την διαδικασία, δηλαδή την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει ψηφοδέλτια όσων θα προάγουν την κοινωνική μέριμνα και όσων υποστηρίζουν την αντιμνημονιακή πολιτική. Ο κ. Βασιλείου δήλωσε: Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια και τα πρόσωπα που θα κατέβουν στις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές. Χρειάζεται συστράτευση στην κοινή προσπάθεια.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Πουλάκης παρουσιάζοντας τις αποφάσεις και τις προθέσεις του κόμματος για τις δημοτικές εκλογές 2014 Αν δεν διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές πριν τις δημοτικές, τότε οι δημοτικές θα αποτελέσουν την κορυφαία πολιτική μάχη δήλωσε ο κ. Πουλάκης προάγοντας το μήνυμα της ανατροπής τόσο της μνημονιακής πολιτικής, όσο και της κυβερνήσεως. Συνέχισε λέγοντας Η αυτοδιοίκηση έπρεπε να είναι πυλώνας αντίστασης και αλληλεγγύης, εκφράζοντας την λαϊκή αντίδραση. Καλλικράτης και τοπική αυτοδιοίκηση είναι έννοιες ανήθικες. Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ προάγουν την αντικαλλικρατική σκέψη, ενώ η αυτοδιοίκηση παρουσιάζεται ως κλινικά νεκρή. Σε αυτό το σημείο ο εκπρόσωπος υποστήριξε πως έχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανατροπή του Καλλικράτη.

Ο κ. Πουλάκης υπογράμμισε το γεγονός ότι το κόμμα θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική σε όλη την Ελλάδα εν όψει των δημοτικών εκλογών, ενώ θα συνεργαστούν μόνο με όσες πολιτικές παρατάξεις συγκλίνουν με τις ιδέες της αριστεράς και την αντιμνηνομιακή πολιτική. Δεν αναζητούμε συνεργασίες με παρατάξεις που κατέστρεψαν την χώρα, είπε συγκεκριμένα. Κατόπιν, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην θεωρία των δύο άκρων και την επικινδυνότητα, που ελλοχεύει, με αποκορύφωμα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την Χρυσή Αυγή.

prismanews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...