Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Βραδιά αλληλεγγύης για την στήριξη της «Αγάπης» στο Ρέθυμνο

Ανοικτό κάλεσμα σε όλους ώστε να παρευρεθούν το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας στο δημοτικό κήπο Ρεθύμνου στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται, απευθύνει η διοίκηση της μονάδας ατόμων με αναπηρία «Αγάπη», αλλά και μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος του νησιού.

Αποκλειστικός σκοπός της βραδιάς αγάπης και αλληλεγγύης, όπως ονομάζεται, είναι η οικονομική ενίσχυση της μονάδας που φέτος φιλοξενεί 22 άτομα με αναπηρία.

Ως μια βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης που είναι αφιερωμένη στην ίδια την «Αγάπη», χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές την ετήσια εκδήλωση που θα γίνει και φέτος στο δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.

H εκδήλωση στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην οικονομική ενίσχυση της μονάδας ατόμων με αναπηρία «Αγάπη», που εδώ και δεκαετίες λειτουργεί αθόρυβα στο λόφο του Τιμίου Σταυρού φιλοξενώντας τα μεγάλα παιδιά της «Αγάπης», όπως τα αποκαλούν οι ίδιοι οι Ρεθυμνιώτες.

Η εκδήλωση -που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα- θα ξεκινήσει γύρω στις 6 το απόγευμα με το παιδικό πρόγραμμα και λίγο μετά τις 9 θ” ακολουθήσει το μουσικό μέρος της βραδιάς με την συμμετοχή κρητικού καλλιτέχνη, Στέλιου Μπικάκη και του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης. Άξιο αναφοράς είναι ότι τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια ο ξενοδοχειακός όμιλος της «Grecotel» στηρίζει οικονομικά τη βραδιά.

Πάντως και φέτος η μονάδα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει, ενώ μετά την ένταξη σε σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ο αριθμός των εκπαιδευτών θ” αυξηθεί.



http://rethemnosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...