Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κουβέλης - Λοβέρδος: Ανταμώνουν στην Κρήτη...


Αφού έδωσαν τα χέρια για να προετοιμάσουν μια γενικότερη μεταξύ τους συνεργασία και ενδεχομένως - αν και είναι πρόωρο ακόμα να μιλήσει κανείς για χειροπιαστή συμφωνία - μια κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, τώρα θα έχουν την ευκαιρία και να ανταμώσουν και στην Κρήτη!


Για τον πρόεδρο της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα" Ανδρέα Λοβέρδο και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη ο λόγος, οι οποίοι και θα συμπέσουν σε περιοδείες μέσα στην εβδομάδα στο νησί μας... Έστω βεβαίως κι αν τη μέρα που θα βρίσκονται και οι δύο εδώ, ο ένας θα βρίσκεται στα Χανιά και ο άλλος στο Ηράκλειο.

Αναλυτικότερα, κλιμάκιο του κόμματος "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα", με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Λοβέρδο, θα περιοδεύσει στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων. Η περιοδεία δε θα είναι εξπρές. Ίσα-ίσα θα διαρκέσει σχεδόν όλη την εβδομάδα και θα μοιραστεί εξίσου σε ανατολική και δυτική Κρήτη. Συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο ο πρώην υπουργός Υγείας θα βρεθεί και θα έχει επαφές στο Ηράκλειο, ενώ το αμέσως επόμενο διήμερο, Τετάρτη και Πέμπτη, ο κ. Λοβέρδος μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του θα βρίσκονται στα Χανιά.

Την Πέμπτη, τελευταία ημέρα της περιοδείας του κ. Λοβέρδου, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Η επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη εδώ γίνεται στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την επικράτεια, με σκοπό την παρουσίαση και ανάλυση των θέσεων της ΔΗΜ.ΑΡ. για το μέλλον της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στην αίθουσα "Πασιφάη" του ξενοδοχείου "Ατλαντίς" (Υγείας 2, Ηράκλειο), στις 8 το βράδυ, με θέμα "Η πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και η πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς".

rethymnoguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...