Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η Τράπεζα Χρόνου στο Δήμο Ηρακλείου είναι ένα δίκτυο αχρήματης και αλληλέγγυας οικονομίας όπου οι ωφελούμενοι ανταλλάσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς χρήματα και λειτουργεί στα πλαίσια της Πράξης «Ζωοδόχος Πηγή_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ηρακλείου».

     Από τη Δευτέρα 27 Μαΐου έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν, από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ Ν. Ηρακλείου, τρόφιμα προκειμένου να διατεθούν σε ωφελούμενούς μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

     Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη συνεισφορά, όλους τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή καθώς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ Ν. Ηρακλείου που είχαν την πρωτοβουλία.

     Για περαιτέρω διευκρινήσεις για την Τράπεζα Χρόνου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. με 5 μ.μ. στα γραφεία της Ζωοδόχου Πηγής (οδός Μ. Ασίας, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-344094), στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (οδός Μεραμβέλου 56, τηλ. 2810-242190)  και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Χρόνου http://www.koinonikesdomes.gr/trapezachronou.

 Τράπεζα Χρόνου
Δίκτυο Κοινωνικής Φροντίδας
στο Δήμο Ηρακλείου.
Τηλ Επικοινωνίας: 2810344094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...