Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Χανιά: "Εκλεψαν"... τη λίμνη στην Αγυιά

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ο οποίος το απογευμα της Τετάρτης επισκέφτηκε... την Αγυιά και είδε ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες νερού από το φράγμα.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Βουλγαράκης, η στάθμη του νερού, σε μια περίοδο μάλιστα που υπάρχουν έντονες συζητήσεις για ενδεχόμενο λειψυδρίας στο μέλλον, άγνωστοι σήκωσαν το θυρόφραγμα και πήραν τόση ποσότητα νερού ώστε η στάθμη να πέσει κατά 1.3 μέτρα.

Όπως εξήγησε ο κ. Βουλγαράκης το 2011 άγνωστοι είχαν και πάλι "χτυπήσει" το φράγμα, σπάζοντας το θυρόφραγμα.

Και τότε η στάθμη του νερού ειχε κατέβει αισθητά ενώ φέτος το θυρόφραγμα δεν ήταν κλειδωμένο.

Σε ερώτηση του Flashnews.gr, για ποιό λόγο δεν είχε κλειδωθεί το θυρόφραγμα εφόσων υπήρξε περιστατικό παραβίασης, ο κ. Βουλγαράκης απάντησε ότι δεν πιστεύαμε ότι θα γίνονταν κάτι τέτοιο.

"Μετά από αυτό" όμως σημειώνει ο κ. Βουλγαράκης, "απευθύνω αυστηρή προειδοποίηση σε ανευθυνο-υπεύθυνους" ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο θα επέμβει ο Εισαγγελέας.

Σε επόμενη ερώτηση του Flashnews.gr αν υπάρχουν υποψίες για το ποιός ή ποιοί κρύβονται πίσω από "δροσερή κλοπή" ο κ. Βουλγαράκης απάντησε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε κάτι τέτοιο και επανέλαβε σε αυστηρό τόνο ότι την επόμενη φορά οι αρχές θα είναι αμείλικτες.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...