Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mαχητικών Αθλημάτων

Πάνω από 1.000 αθλητές αναμένεται να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Mαχητικών Αθλημάτων που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ηράκλειο. 

Με την ευκαιρία αυτή είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τον εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (WKU) κ. Στέλιο Πολίτη και την κα. Έφη Σέλιου (εκπρόσωπο τύπου) για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αθλημάτων Μάχης το οποίο θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου από 20 -26 Οκτωβρίου 2013.

Μετά τη συνάντηση  ο κ. Κουράκης  σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή  που το Ηράκλειο  φιλοξενεί  μεγάλα Αθλητικά Γεγονότα αφού  ο Δήμος Ηρακλείου  έχει δημιουργήσει Σύγχρονες Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Υποδομές Υψηλής Ποιότητας  που προσελκύουν τους Διοργανωτές  για τη πραγματοποίηση  και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων  Παγκόσμιου Βεληνεκούς. Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλοι Αθλητικές Δραστηριότητες  που θα φιλοξενήσει το Ηράκλειο.

Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από χίλιοι (1000) αθλητές που αγωνίζονται σε διαφορετικά Aθλήματα Μάχης(Ολυμπιακά και μη) από όλο τον κόσμο καθώς επίσης και Ελληνική Αντιπροσωπεία, οι οποίοι σε έξι ημέρες θα επιδείξουν το ταλέντο τους και θ απολαύσουν την φιλοξενία και την Κρητική Κουλτούρα και Πολιτισμό.

haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...