Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Βράβευση καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου


Τους καθηγητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου, βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους καθηγητές, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά τιμούμε σήμερα τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, που εθελοντικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου. Ξέρω ότι με την προσφορά τους αυτή δεν επεδίωκαν τη βράβευση και ενδεχομένως τους φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Είναι όμως απαραίτητο να δίνεται δημοσιότητα για να διαδίδεται το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά εξακολουθεί να ανθεί στο Μαλεβίζι. Μπορώ επίσης να αντιληφτώ, ότι όσα βραβεία κι αν τους απονεμηθούν, κανένα δεν μπορεί να καλύψει την ικανοποίηση που νιώθουν όταν μια μαθήτρια ή ένας μαθητής τους, τους κοιτάει στα μάτια και τους λέει «ευχαριστώ». Εύχομαι και ελπίζω να εξαλειφθεί κάθε ανάγκη λειτουργίας τέτοιων δομών. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθεια στήριξης των αδύναμων συμπολιτών μας, με κάθε μέσω που έχουμε στη διάθεσή μας. Και με τέτοιους συμπαραστάτες όπως είναι αυτοί οι καθηγητές, είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί».

Οι καθηγήτριες και οι καθηγητές που βραβεύτηκαν είναι:

· Αναστασάκη Καλλιόπη

· Γαργεράκης Ανδρέας

· Καλομοίρη Κατερίνα

· Χιαμιλάκη Σοφία

Ανάλογη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και τον Ιανουάριο, όπου και είχαν βραβευτεί οι καθηγητές Ειρ. Κανιαδάκη, Ειρ. Κογιαλού, Ελ. Κουράκη, Κ. Λημναίου, Αθ. Μουτάφη-Χαλκιαδάκη, Γ. Μπορμπουδάκης, Χ. Σταματάκης, Ν. Στεφανίδης, Θ. Στιβακτάκη, καθώς και οι εθελόντριες που είχαν την ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Μ. Απλαδά-Κοκολογιαννάκη και Ειρ. Μαυράκη.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, αποτελεί μια ακόμα στοχευμένη κοινωνική παρέμβαση της δημοτικής αρχής, με στόχο να προσφερθεί η δυνατότητα σε αδύναμους μαθητές να βοηθηθούν στα σχολικά μαθήματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...