Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Δεύτερη συνάντηση Open Coffee στο Ηράκλειο

Φωτογραφία από το πρώτο Open Coffee στο Ηράκλειο
Δεύτερη συνάντηση Open Coffee στο Ηράκλειο, με αύρα τοπικότητας και τη συμμετοχή και ομιλία τριών δραστήριων Ηρακλειωτών:

Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπάκης, θα αναφερθεί στο χώρο των Mobile - Web applications και services αλλά και στην ανάγκη εξωστρέφειας των ελληνικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας.

Ιδρυτής της NovelTech, εταιρία η οποία εδρεύει στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο, θα μεταφέρει την εμπειρία της επαφής με τη διεθνή τεχνολογική κοινότητα και με πιθανούς συνεργάτες και επενδυτές.

Ο κ.Κωστής Μοχιανάκης, θα μιλήσει για το πώς η ενδυνάμωση των τεχνολογικών στοιχείων μέσα στην πόλη μπορούν να γίνουν σύμμαχος κάθε πολίτη, ανεξάρτητης ομάδας και startup επιχείρησης.

Προϊστάμενος Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου και διαχειριστής της πλατφόρμας citybranding.gr θα σταθεί σε πρωτοβουλίες και δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης που ήδη εφαρμόζονται και ποια η έννοια και η πραγματική αξία μίας Smart City.

Ο κ.Νίκος Βιτσαξάκης, θα περιγράψει πως έπειτα από χιλιάδες θαλάσσια μίλια σε διαφορετικά σημεία της Μεσογείου, ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητα του altersail.gr και το σχεδιασμό και την υλοποίηση εναλλακτικών μορφών ιστιοπλοϊκών δραστηριοτήτων στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κρήτης.

Στόχος, η θεματική επαναπροσέγγιση της ιστιοπλοΐας ως διασκέδαση, άθλημα, συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος, ταξίδι σε πολιτιστικά μονοπάτια και δράση που ενισχύει και ενδυναμώνει ομάδες.

Η συνάντηση ξεκινάει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 20:00 στο χώρο του art café Δούκας (πλατεία Ρήγα Φεραίου - έναντι Αγίου Μηνά).

Όπως πάντα είναι ανοιχτή στο κοινό και σε αυθόρμητες παρουσιάσεις επιχειρηματικών ιδεών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...