Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στο «σκαμνί» για τη λακκούβα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκεται σήμερα ο νυν δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης για υπόθεση που σημειώθηκε το 2007, όταν ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του υπεύθυνου τεχνικών έργων του δήμου Ηρακλείου...

Νεαρή γυναίκα, που διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περπατούσε στο κέντρο του Ηρακλείου, έπεσε σε ανοιχτή λακούβα με καλώδια, στο ύψος της πλατείας Κορνάρου. Η γυναίκα έπεσε σε λακκούβα έργου, που παρέμενε σε αναμονή από το 2003, έως ότου επιλεγεί ο φωτισμός που θα εγκατασταθεί.

Η εγκυμονούσα έσπασε το πόδι της και μάλιστα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή για να γεννήσει, ενώ πέραν του κ.Μαμουλάκη, έχει στραφεί και εναντίον του δήμου Ηρακλείου, με αγωγή που βρίσκεται ακόμη στο διοικητικό πρωτοδικείο.
Ο Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε, για το συμβάν, ότι λίγο παρακάτω υπάρχει διάβαση πεζών, την οποία όμως κανένας δε χρησιμοποιεί για να διασχίσει το δρόμο, ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη λακκούβα, είπε πως είχε καλυφθεί, αλλά πιθανότατα με τη βροχή, το χώμα παρασύρθηκε και η λακκούβα άνοιξε ξανά.

Η δίκη συνεχίζεται.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...