Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Προτάσεις Μιχελογιαννάκη στο έκτακτο Δημ. συμβούλιο του δήμου Βιάννου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μετά την ανοιχτή επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό, σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται στους πολίτες του δήμου Βιάννου λόγω της αποψίλωσης των υπηρεσιών, στην συζήτηση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Βιάννου με θέμα  “Διατήρηση Δημόσιων Υπηρεσιών στον Δήμο Βιάννου” έκανε τις ακόλουθες προτάσεις :
  1. Οι υπηρεσίες του δήμου Βιάννου να συμμετάσχουν στην  γενική κινητοποίηση που θα γίνει από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 20 Φεβρουαρίου.
  2. Όλοι οι βουλευτές του Νομού Ηρακλείου να συμμετάσχουν σε μια σειρά επαφών με τα αρμόδια Υπουργεία των υπηρεσιών που κλείνουν ή συγχωνεύονται.
  3. Οι βουλευτές που εκπροσωπούν τα κόμματα της  εσωτερικής τρόικας, να ζητήσουν πολιτικό συμβούλιο των τριών αρχηγών με αποκλειστικό θέμα το δήμο Βιάννου,δεδομένου ότι, ο δήμος Βιάννου αποτελεί ένα μοναδικό συμβολισμό λόγω των γερμανικών αποζημιώσεων, της καταστροφής που υπέστη από την πρόσφατη πυρκαγιά και των αποτελεσμάτων της μνημονιακής πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...