Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται η δίκη για την αιματηρή ενέδρα στα Ζωνιανά

Δικάζονται ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Βιτωράκης καθώς και δύο πρώην Αστυνομικοί Υποδιευθυντές της... Α.Δ. Ρεθύμνου, που είχαν την εποπτεία της επιχείρησης.
Συνεχίζεται την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου η εκδίκαση της υπόθεσης των Ζωνιανών, αναφορικά με τις ευθύνες των επικεφαλής αστυνομικών στην επιχείρηση

Δικάζονται ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Βιτωράκης καθώς και δύο πρώην Αστυνομικοί Υποδιευθυντές της Α.Δ. Ρεθύμνου, που είχαν την εποπτεία της επιχείρησης στα Ζωνιανά

Οι τρεις, που την περασμένη Πέμπτη έδωσαν το παρών στο δικαστήριο, κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος, ενώ απέναντί τους έχουν τους ειδικούς φρουρούς και την οικογένεια του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, σε άγρυπνο κώμα, με τετραπληγία, χωρίς κατακλίσεις, με ελεγχόμενες τις λοιμώξεις, με τραχειοστομία-γαστροστομία και υπό αυξημένη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.

Υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σχεδόν τέσσερις φορές κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Έναν χρόνο πριν από τον "μαύρο Νοέμβρη" του 2007, τίποτα δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα ερχόταν στη ζωή του Στάθη.

Μόλις είχε παντρευτεί τη Μαρία του, που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η σφαίρα όμως, σταμάτησε τα πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...