Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σαββατοκύριακο στην Κρήτη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Διήμερη περιοδεία σε Λακωνία και Μεσσηνία


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης επέστρεψε από το Ανόβερο της Γερμανίας όπου είχε μεταβεί για να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στο 25ο Συνέδριο του CDU, του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου κας Άνγκελα Μέρκελ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε διμερείς επαφές με αξιωματούχους του κυβερνώντος κόμματος CDU ενώ πραγματοποιήσε και συναντήσεις με κομματικά στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στη Γερμανία.

Ο κ.Κεφαλογιάννης πραγματοποιεί από σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου διήμερη περιοδεία στους Νομούς Λακωνίας και Μεσσηνίας Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης όπου είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο και το Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιο. Ακολούθως επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, ενώ το απόγευμα προέδρευσε σε διευρυμένη συνεδρίαση στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε.

Αύριο Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ο κ. Κεφαλογιάννης θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, θα επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο της πόλης, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο της πόλης, καθώς και Παραγωγική Μονάδα Ελαιών ενώ το απόγευμα θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με Δημάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους και στη συνέχεια θα προεδρεύσει σε διευρυμένη συνεδρίαση στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε.

Ο Γραμματέας της ΝΔ το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κρήτη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...