Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Λ. Αυγενάκη με εκπαιδευτικούς (ΕΛΤΕΕ) Ηρακλείου

Για τα προβλήματα των ΕΠΑΛ και  ΕΠΑΣ Ηρακλείου


Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση, σήμερα, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, με εκπροσώπους της Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου αναφορικά με τις «ανεπαρκείς κτιριακές εγκαταστάσεις και τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού στα ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Ηρακλείου».
Στη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΕΛΤΕΕ, κ. Πέτρος Κακαζιάνης ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι «κάθε χρόνο ο μαθητικός πληθυσμός αυξάνεται (περίπου 10% κάθε χρόνο) ενώ οι υποδομές, σε συνδυασμό με την άσχημη χωροταξική κατανομή των σχολείων της Τ.Ε.Ε θίγουν το παραγόμενο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο και βλάπτουν τους μαθητές της ΤΕΕ». Επίσης, ο κ. Κακαζιάνης παρέδωσε στον Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Επιστολή, στην οποία υπογραμμίζονταν οι ελλείψεις του διδακτικού προσωπικού ανά τομέα και ανά ειδικότητα.
Ο κ. Αυγενάκης, αφού άκουσε προσεκτικά τον κ. Κακαζιάνη δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται σε συνεργασία με το ΔΣ της ΕΛΤΕΕ προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...