Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Αστυνομικοί έκοψαν την πόρτα με τροχό και ''έσπασαν'' την κατάληψη!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η αστυνομία πήγε στα γραφεία των Διοικητικών Υπηρεσιών το πρωί, για να ανοίξουν τα γραφεία - Σε αναταραχή οι απεργοί - ''Πρέπει να σταλούν οι οικονομικές καταστάσεις για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι'' λέει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση...

Ένταση επικρατεί, από νωρίς το πρωί, στο κέντρο του Ηρακλείου με ισχυρή αστυνομική δύναμη (πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ) να έχει σπεύσει προληπτικά πέριξ της οδού Αλμυρού, όπου βρίσκεται το κτίριο των διοικητικών υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μαζί με το Εργατικό Κέντρο, βρίσκονται εκεί για να συνεχίσουν την κατάληψη (η οποία είναι σε εξέλιξη εδώ και 9 μέρες), όμως βρήκαν μπροστά τους ισχυρή αστυνομική δύναμη, που βρίσκεται από νωρίς, επί της οδού Κορωναίου.
 
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έσπευσε με τροχό και άνοιξε την πόρτα για να "σπάσει" την κατάληψη στο γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, επί της οδού Αλμυρού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η αστυνομική επιχείρηση προήλθε μετά από εντολή του γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γ.Δεικτάκη, ο οποίος έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση και υπέβαλε γραπτώς το αίτημα να ανοίξουν τα γραφεία για να εργαστεί η διευθύντρια.

Όλα ξεκίνησαν χθες, οπότε η αστυνομία μετέβη στο κτίριο, ενώ σήμερα προσήχθησαν τρία άτομα που βρέθηκαν να διαφυλάττουν την κατάληψη. Η αρχικές αμφιβολίες γύρω από το αν τελικά η διευθύντρια της Υπηρεσίας αναγκάστηκε να βάλει την υπογραφή της στη λίστα με τα ονόματα των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης διαψεύστηκαν όταν η διευθύντρια, κ.Αμανάκη δήλωσε απεργός, αρνούμενη να εργαστεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...