Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ρέθυμνο: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Δήμο

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ρεθύμνης, αντιδρώντας στην απόλυση συναδέλφων τους αλλά και άλλων εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση σε δήμους όλης της χώρας.

Στη σημερινή γενική συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε, ομόφωνα, η συνέχιση των κινητοποιήσεων ενώ σχετικά με τον κίνδυνο υγείας που διατρέχουν οι πολίτες λόγω του συσσωρευμένου όγκου σκουπιδιών στην πόλη, αποφασίστηκε η εκ περιτροπής, αποκομιδή των απορριμμάτων.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας στην πόλη του Ρεθύμνου κάνουν έκκληση στους πολίτες και επειδή λόγω του μεγάλου όγκου απορριμμάτων η αποκομιδή θα καθυστερήσει: «όσο είναι δυνατόν, ν' αποφεύγεται την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κι αν αυτό δεν είναι εφικτό να αφήνουν σάκους με περίσσια προσοχή κλεισμένους».

Το μέλλον των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί σε επόμενη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και όπως επισημαίνει το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Ρεθύμνης: «… είμαστε όλοι κρίκοι στην ίδια ανθρώπινη αλυσίδα, που κάθε μέρα μετρά απώλειες, σε αξιοπρέπεια και σε ποιότητα ζωής. Η συμπαράσταση και η κατανόησή των πολιτών είναι πολύτιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...