Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν καυσόξυλα προσφέρει η διεύθυνση δασών Χανίων

Δωρεάν θέρμανση προσφέρει η διεύθυνση δασών Χανίων σε κατοίκους τριών ορεινών χωριών που ανήκουν στο δήμο Πλατανιά. Με κοινωνικά κριτήρια οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν καυσόξυλα

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της υπηρεσίας, από την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, τα ξύλα που κόβονται από τις περιοχές που διέρχεται το έργο της διαπλάτυνσης του δρόμου Λάκκοι- Ομαλός, θα δίδονται δωρεάν στους κατοίκους των ορεινών χωριών του δήμου.

Οι κάτοικοι των Λάκκων Καράνου και Μουσούρων του δήμου Πλατανιά, για ικανοποίηση των αναγκών για τη θέρμανση τους θα είναι οι ωφελημένοι από αυτή την απόφαση .

Η υλοτομία θα γίνεται με επίβλεψη δασικών υπαλλήλων. Κάθε οικογένεια δικαιούται να συλλέγει μέχρι 1,5 τόνο, κατ' αρχήν, καυσόξυλα.

Η ευθύνη της κατανομής των προϊόντων της υλοτομίας σε οικογένειες, θα γίνει κατά προτεραιότητα με τα εξής κριτήρια: Μόνιμη κατοικία, μέγεθος οικογένειας, οικογένειες πρώην δασεργατών και οικογένειες συνταξιούχων ΟΓΑ, ενώ ο πίνακας δικαιούχων συντάσσεται από τον δήμο Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...