Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η ώρα των απολογιών για το σκάνδαλο με τις συνταγογραφήσεις μαϊμού

Η υπόθεση – σκάνδαλο με τις συνταγογραφήσεις ... μαϊμού στο ΙΚΑ Ηρακλείου επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς οι απολογίες των εμπλεκομένων αναμένεται να ρίξουν φως στην "αμαρτωλή" υπόθεση που έβαλε στη δίνη του κυκλώνα την υπηρεσία και στοίχισε στο ασφαλιστικό ταμείο δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση, έχουν προκύψει στοιχεία ... φωτιά, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει η ώρα των απολογιών.

Η υπόθεση των πλαστών συνταγών σκευασμάτων διατροφής σε νεκρούς και ζωντανούς συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στο ΙΚΑ Ηρακλείου που στιγματίστηκε από την υπόθεση και η εντολή από τη διοίκηση του ιδρύματος, και τοπικό αλλά και κεντρικά, είναι να έρθουν όλα στο φως. Για την υπόθεση, έχουν κληθεί σε απολογία επτά διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ Ηρακλείου οι οποίοι καλούνται να απολογηθούν καθώς ήταν εκείνου που είχαν την ευθύνη ελέγχου των εν λόγω συνταγών.

Η έρευνα της εισαγγελίας Ηρακλείου βρίσκεται σε πλήρη εξέταση ενώ στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται γιατροί του ΠΑΓΝΗ αλλά και μια ιδιωτική εταιρία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα στοιχεία αφορούν σε περισσότερες από 500 συνταγογραφήσεις σε 50 ανθρώπους που έχουν πεθάνει αλλά και εκατοντάδες άλλους ασθενείς με τις συνταγογραφήσεις να συνεχίζονται για μήνες εν αγνοία τους.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...