Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ξινά αποδείχτηκαν τα "φρουτάκια' για τρία άτομα στα Χανιά

Ξινά αποδείχτηκαν τα "Φρουτάκια" για τρία άτομα στα Χανιά που συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια σε καφενείο - ίντερνετ καφέ.

Η έρευνα - επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, που συνέλαβαν συνολικά τρία άτομα, ένα 58χρονο συνιδιοκτήτη καταστήματος, «Καφενείο - ιντερνετ καφέ», μια 32χρονη γυναίκα, υπήκοος Ρουμανίας, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένα 52χρονο πελάτη του καταστήματος, ενώ αναζητείται ο 60χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφενείο – ιντερνετ καφέ», ιδιοκτησίας του 60χρονου και του 58χρονου όπου κατελήφθη, η 32χρονη να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε χώρο του καταστήματος επτά ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το λογισμικό πρόγραμμα τυχερών παιγνιδιών «Φρουτάκια» σε διάφορες παραλλαγές, επιτρέποντας τη συμμετοχή στο εν λόγω τυχερό παίγνιο, στον 52χρονο πελάτη του καταστήματος.

Από τον αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε επιπλέον ότι, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν θέσει σε λειτουργία αυτό, στερούμενοι άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Επτά (7) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές,
• Μία πρόχειρη χειρόγραφη σημείωση, όπου αναγράφονταν τα διακινούμενα χρηματικά ποσά από τους παίκτες και
• Μία σημείωση με τον κωδικό ενεργοποίησης των τυχερών παιγνίων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...