Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Το ΣΔΟΕ στο πάρτυ της Άννας Βίσση!

Λαβράκι έβγαλε το σαφάρι του ΣΔΟΕ στην Κέρκυρα, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της υπηρεσίας σε κεντρικό club διασκέδασης που τραγούδησε η Άννα Βίσση την Κυριακή 22 Ιουλίου. Διαπιστώθηκε πως 580 άτομο βρέθηκαν στο χώρο, χωρίς να κόψουν εισιτήριο.
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού “White Pearl” πιάστηκαν στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ. Τη βραδιά που ανέβηκε στη σκηνή η Άννα Βίσση και αποθεώθηκε από το κοινό, οι άνδρες του κλιμακίου είχαν πάρει θέση κοντά στην είσοδο του club και παρακολουθούσαν τον κόσμο που έμπαινε μέσα.
Γύρω στις 6 τα ξημερώματα αποκάλυψαν τις ταυτότητές τους και ζήτησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος. Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι περίπου 580 άτομα είχαν μπει χωρίς το απαραίτητο θεωρημένο εισιτήριο. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν τη δική τους εξήγηση υποστηρίζοντας ότι δεν υπέπεσαν στο αδίκημα της φοροδιαφυγής.
“Εμείς κόβαμε είσοδο από την ταμειακή κι εκεί που ήταν να χρεωθούμε 13% ΦΠΑ, χρεωθήκαμε 23%”, δήλωσε ο ένας από τους ιδιοκτήτες, προσθέτοντας: “Δεν είχαμε τη δυνατότητα να κόψουμε θεωρημένα εισιτήρια, παρόλο που παρακαλάμε την Εφορία εδώ και 10 μέρες. Γι\' αυτόν το λόγο αναγκαστήκαμε να χτυπήσουμε στην ταμειακή.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...