Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Χανιά: Μέθυσε και τα έβαλε με τα... αυτοκίνητα!

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στην περιοχή του Σταυρού στα Χανιά καθώς ένας Αμερικανός τουρίστας που αναζητείται από τις αρχές σε κατάσταση μέθης έβαλε φωτιά και έσπασε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr η καταστροφική μανία του Αμερικανού άρχισε να εκδηλώνεται στις 5:50 το πρωί όταν έβαλε φωτιά σε τζίπ προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Κάτοικοι και περαστικοί που είδαν το φλεγόμενο όχημα και τον μεθυσμένο Αμερικανό να κινείται στην περιοχή κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές και την Πυροσβεστική ενώ ο δράστης συνέχισε το "έργο" του σπάζοντας με ό,τι αντικείμενο έβρισκε ένα ακόμη όχημα ενώ αποπειράθηκε να προκαλέσει ζημιές και σε τρίτο αυτοκίνητο.

Εκείνη την ώρα όμως οι σειρήνες του περιπολικού και οι αποδοκιμασίες πολιτών έτρεψαν τον Αμερικανό σε φυγή και οι διωκτικές αρχές τον αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε και η πυροσβεστική όπου έσβησε τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο τζιπ ωστόσο οι ζημιές είναι εκτεταμένες και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αγγίζουν τις 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...