Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μακελειό στο Τυμπάκι - Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς!

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από το περιστατικό που είχε συμβεί προ μηνών στο Τυμπάκι, με την κακοποίηση ενός 18χρονου από έναν 39χρονου η κατάσταση στην περιοχή παραμένει εξαιρετικά τεταμένη.

Η οικογένεια του 39χρονου που φέρεται να κακοποίησε το 18χρονο, επειδή είχε σχέση ή - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας - βίασε τη 14χρονη κόρη του, είναι στα "μαχαίρια" με την οικογένεια του 18χρονου, σε βαθμό τέτοιο, μάλιστα, ώστε η μία πλευρά δε θέλει ... να βλέπει στα μάτια της την άλλη!

Απόψε, λοιπόν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αδερφός του 39χρονου συναντήθηκε τυχαία με τρεις θείους του 18χρονου και τότε "μίλησαν" τα όπλα! Οι τρεις θείοι του 18χρονου, μετά από καυγά με τον αδερφό του 39χρονου, (πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασαν και μπουκάλια) έπεφταν στο δρόμο αιμόφυρτοι από το όπλο του!

Οι περαστικοί σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη ενώ όλες οι καφετέριες και τα μπαρ ήταν γεμάτα κόσμο. Οικογένειες με μικρά παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια! Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως και παρέλαβαν τους τραυματίες. Οι δύο από αυτούς φέρουν τραύματα στα πόδια ενώ ο τρίτος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο λαιμό. Ο δράστης εξαφανίστηκε..

Cretalive.ΓΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...