Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Θερινό σχολείο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το 7ο Προχωρημένο Θερινό Σχολείο στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο από 22 έως 29 Ιουλίου 2012.

Το θέμα του Θερινού Σχολείου είναι Προχωρημένη Ανάλυση Χρονολογικών Σειρών και Προβλέψεις (Advanced Time Series and Forecasting).

Στο φετινό Θερινό Σχολείο θα συμμετάσχουν διδακτορικοί φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού οι οποίοι εκπονούν διδακτορική διατριβή σε θέματα που άπτονται των ζητημάτων τα οποία θα αναλυθούν στη διάρκεια των εργασιών του Θερινού Σχολείου.

Κεντρικός ομιλητής του Προχωρημένου Θερινού Σχολείου είναι ο Καθηγητής Bruce E. Hansen (Department of Economics, University of Wisconsin at Madison, Η.Π.Α.) ο οποίος είναι από τους κορυφαίους ερευνητές σήμερα στην ανάπτυξη θεωρίας και εφαρμογών στην Ανάλυση Χρονολογικών Σειρών και Προβλέψεων.

Το πρόγραμμα του θερινού σχολείου αποτελείται από παρουσίαση και ανάλυση θεωρητικών ζητημάτων καθώς και εφαρμογές πρακτικών προβλημάτων και μελετών περιπτώσεων με τη χρήση εξειδικευμένων λογισμικών.

Το Προχωρημένο Θερινό Σχολείο πραγματοποιείται με την χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...