Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

"Αικατερίνεια 2012" με το νέο μουσικό συγκρότημα «ΑΛΜΑ»

Συνεχίζονται τα "Αικατερίνεια 2012" στην ομώνυμη συνοικία του Δήμου Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα παρουσιαστεί το νέο μουσικό συγκρότημα «ΑΛΜΑ».


Η μουσική τους πρόταση, είναι ένας κύκλος τραγουδιών από την σύγχρονη έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή, γνωστών τραγουδοποιών στο ευρύ κοινό όπως Σ. Μάλαμα, Χ&Π Κατσιμίχα, Α. Ιωαννίδη, Θ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Πορτοκαλογλου κ,α. αλλά και συνθετών που άφησαν τη δική σφραγίδα τους στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού όπως Μ. Χατζιδάκις, Μ Λοίζος κ.α. Αντλούν στοιχεία από την λαϊκή και παραδοσιακή μας μουσική, γιαυτό στο πρόγραμμά τους συμπεριλαμβάνονται τραγούδια και από τον Μ. Ρασούλη και Ν. Παπάζογλου, Μ. Χιώτη, Α.Πάνου, Χ. Νικολόπουλο αλλά και από τον αείμνηστο Ν.Ξυλουρη , Χαίνηδες, Φουσταλιέρη αλλά και μια μικρή αναφορά στην νησιώτικη μας μουσική.

Το συγκρότημα Alma (Άλμα) σχηματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Από τότε έως και σήμερα με κάποιες αλλαγές και προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν στο δυναμικό του συνεχίζει τις μουσικές του εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Κρήτης συμβάλλοντας έτσι δημιουργικά στα μουσικά δρώμενα του νησιού. Το ρεπερτόριο του σχήματος περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών από την ελληνική ροκ και έντεχνη μουσική σκηνή, καθώς και διασκευές από την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας.
Το συγκρότημα Alma αποτελείτε από τους :

Χουρδακη Δημήτρη : ακουστική κιθάρα , φωνή
Φαζό Μάνο : ηλεκτρική κιθάρα
Ζιούτη Χρήστο: βιολί
Τερζάκη Άρη : ηλεκτρικό μπάσοΝικολακόπουλο Βασίλη : τύμπανα

 Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, θα γίνει και η  απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης των 31 επιμορφωτικών προγραμμάτων,  που αυτόνομα οργάνωσε και λειτούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας την περίοδο 2011-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...