Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τυμπάκι: Στα "μαχαίρια" δύο οικογένειες - "Με βίασαν τρεις" κατέθεσε η 14χρονη

Μετά το επεισόδιο άγριας κακοποίησης σε βάρος 18χρονου πριν μερικούς μήνες από έναν 39χρονο, νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο σημειώθηκε, χθες βράδυ, στο Τυμπάκι - Εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 14χρονης κόρης του 39χρονου.
 
Εξαιρετικά τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο Τυμπάκι, 7 μήνες μετά το περιστατικό που προκάλεσε σοκ πανελληνίως, με την κακοποίηση ενός 18χρονου από έναν 39χρονου. Η οικογένεια του 39χρονου που φέρεται να κακοποίησε το 18χρονο, επειδή είχε σχέση ή - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας - βίασε τη 14χρονη κόρη του, είναι στα "μαχαίρια" με την οικογένεια του 18χρονου, σε βαθμό τέτοιο, μάλιστα, ώστε η μία πλευρά δε θέλει ... να βλέπει στα μάτια της την άλλη!

Κάθε φορά που κάποιο μέλος της μιας οικογένειας συναντήσει, τυχαία, μέλος της άλλης πλευράς προκαλούνται παρεξηγήσεις, ενώ ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε, χθες το βράδυ. Ο 18χρονος δέχτηκε χτύπημα με λοστό από τον 39χρονο όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με αποτέλεσμα, για άγνωστο λόγο, να ... ανάψουν τα αίματα.
Ο νεαρός γλίτωσε ... παρά τρίχα από ένα σοβαρό χτύπημα, παρά το ότι ο 39χρονος ήταν "εφοδιασμένος" με το λοστό.
Ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Μοιρών για οπλοχρησία κι επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο 18χρονος δεν κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο έγκληση σε βάρος του 18χρονου για απειλή κατέθεσε ο 39χρονος, ενώ ο νεαρός αναζητείται.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 14χρονης

Αρκετούς μήνες μετά το επεισόδιο και την ανταλλαγή μηνύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, κι αφού το 14χρονο κορίτσι επί μακρόν νοσηλεύτηκε στην παιδοψυχιατρική κλινική νοσοκομείου των Αθηνών, υπό τη στενή παρακολούθηση των ειδικών, η υπόθεση παίρνει νέες διαστάσεις, μετά την κατάθεση που έδωσε το κορίτσι.

Πριν περίπου 20 ημέρες και με την παρουσία πραγματογνώμονα - παιδοψυχιάτρου, η 14χρονη έδωσε κατάθεση σε ανακριτή, στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι βιάστηκε από το 18χρονο, αλλά ισχυρίζεται ότι ο 18χρονος δεν ήταν ο μόνος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι, στην κατάθεσή του, έδωσε τα ονόματα τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων, που ήταν μαζί με το 18χρονο και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε, το Μάρτιο, ποινική δίωξη για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση κι αποπλάνηση παιδιού άνω των 14 ετών. Η δικογραφία για την υπόθεση του βιασμού βρίσκεται στη φάση της ανάκρισης, ενώ η δικογραφία για το βασανισμό βρίσκεται στην πταισματοδίκη και ήδη έχουν καταθέσει κάποια άτομα.

Το 14χρονο κορίτσι εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στο σπίτι της, ωστόσο η ψυχολογία της είναι εξαιρετικά εύθραυστη, γι' αυτό βρίσκεται υπό τη στενή παρακολούθηση γιατρών του ΠΑΓΝΗ.
 
 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...