Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

"Τα βρήκαν" οι ταξιτζήδες των Χανίων


Το σύνθημα "η ισχύς εν τη ενώσει" υιοθετούν οι αυτοκινητιστές των ΤΑΞΙ στα Χανιά, καθώς όπως όλα δείχνουν συμφωνούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία  με την ενοποίηση τους, που παίρνει σάρκα και οστά στον Καλλικρατικό  δήμο Χανίων.

Τα βήματα που θα ακολουθήσουν περιέγραψε  ο πρόεδρος τους Ηλίας Καραπατάκης κάνοντας λόγο για πλήρη ταύτιση απόψεων με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, ότι δηλαδή οδεύουν προς διεύρυνση της έδρας στο δήμο Χανίων και σε άλλη μια έδρα της ενδοχώρας με ίσους όρους και ενιαίο τιμολόγιο.

Σύμφωνα με τον κ. Καραπατάκη μετά τις συνενώσεις των εδρών και μετά τις 31 Σεπτεμβρίου όλα τα ΤΑΞΙ θα είναι μπλε χρώματος και θα έχουν κοινά σήματα.

Σε δεύτερη φάση θα τακτοποιηθούν, σε συνεργασία με το δήμο, και οι πιάτσες.

Την ίδια ώρα η πτώση στην κίνηση των Ταξί στα Χανιά φθάνει στο 80 -90 % με τον πρόεδρο των Ταξί να κάνει λόγω για ουσιαστική πτώχευση του κλάδου.

Το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αύριο στις 15:00 συνεδριάζει στο Μάλεμε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, το οποίο θα συζητήσει, μεταξύ άλλων και το "καυτό" θέμα των αδειών στο Ηράκλειο.

'Ηδη ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου έχουν διαμηνύσει ότι θα δώσουν δυναμικό παρών στο Μάλεμε.
 
 neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...