Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Απολογισμός περιοδείας Θ.Τζήμερου στην Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του Θάνου Τζήμερουστην Κρήτη, όπου πλήθος κόσμου και στους τέσσερις νομούς του νησιού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «δημιουργία, ξανά».

Ο Θάνος Τζήμερος αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους της Κρήτης για τα μεγάλα ποσοστά που κατέγραψε η «δημιουργία, ξανά» στις τελευταίες εκλογές, προέβλεψε και πως κατά πάσα πιθανότητα, όταν το κόμμα εισέλθει στη Βουλή, μια έδρα θα ανήκει στην Κρήτη.

Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξουν στην επόμενη Βουλή νέες καθαρές μεταρρυθμιστικές φωνές που θα εμποδίσουν το κομματικό κατεστημένο να συνεχίζει την αδιέξοδη πολιτική της λιτότητας, χωρίς μεταρρυθμίσεις. Ο άμεσος στόχος είναι «να σχηματισθεί βιώσιμη κυβέρνηση με προοπτική για τη χώρα μέσα στην Ευρώπη, από αυτούς που το θέλουν πραγματικά» τόνισε και κάλεσε όλους του πολίτες να μην υποκύψουν στον εξαναγκασμό της πόλωσης και να αναδείξουν στη Βουλή τους ικανούς και δημιουργικούς Έλληνες.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Τζήμερου:

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου πρώτη ημέρα της περιοδείας, ο κ. Τζήμερος επισκέφτηκε την πόλη της Σητείας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Επαγγελματικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ιεράπετρα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αναστασάκη και το βράδυ μίλησε στους πολίτες του Αγίου Νικολάου στην γεμάτη αίθουσα του Επιμελητήριου Λασιθίου.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου ο Θάνος Τζήμερος επισκέφθηκε το Ηράκλειο όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τις διοικήσεις του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Συλλόγου Ξενοδόχων Ηρακλείου.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην κατάμεστη αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο ανοιχτή εκδήλωση, στο 'Σπίτι του Πολιτισμού' στην πλατεία Μικρασιατών στην Παλιά Πόλη. Μέσα σ' ένα θερμό κλίμα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών και ο Θάνος Τζήμερος ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος και απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ στα Χανιά με την ομιλία του Θ. Τζήμερουστην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων. Εκεί έγινε και η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Χανίων, παρουσία και της Χανιώτισσας καθηγήτριας Οικονομικών του Παντείου Πανεπιστημίου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας,Αντιγόνης Λυμπεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...