Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σε ρυθμούς "3on3 streetball" ζει το Ηράκλειο!

Περισσότερα από 800 άτομα βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, προκειμένου να παίξουν μαζί με τους αθλητές και τα υπόλοιπα αστέρια στο πλαίσιο του τουρνουά "3on3 streetball-Τάπα στην βία".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των ΠΣΑΚ:

"Μια από τις ομορφότερες μπασκετικές στιγμές ζει από το πρωί το κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης. Τα λόγια μάλλον είναι περιττά για να μπορέσει κάποιος να περιγράψει αυτό που συμβαίνει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης, τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, που έχει μετατραπεί από την αρχή μέχρι και το τέλος του σε ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ. Πάνω από 800 άτομα βρίσκονται εκεί προκειμένου να παίξουν μαζί με τους αθλητές και τα υπόλοιπα αστέρια στο πλαίσιο του τουρνουά «3on3 streetball-Τάπα στην βία», που διοργανώνεται από τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου, ενώ χιλιάδες ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το θέαμα από κοντά.

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών για να διαγωνιστούν κόντρα στους αθλητές και να μάθουν απ’ αυτούς τα μυστικά του μπάσκετ ενώ για μια ακόμη φορά μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα μέσα από διάφορους διαγωνισμούς αλλά και τα πρωταθλήματα που διεξάγονται. Συνολικά 12 μπάσκετες στήθηκαν με τα καλάθια να έχουν πάρει… φωτιά ενώ παρόντες ήταν οι Μανώλης Παπαμκάριος, Νίκος Παπανικολόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Καλαϊτζής, Νίκος Βούλγαρης, Αβραάμ Καλλινικίδης, Γιώργος Αποστολίδης, Γιώργος Τσιάρας, Γιώργος Κούμουλος, Δημήτρης Κομποδιέτας, Μάριος Μπατής και Γιάννης Καλαμπόκης.

Όλοι μαζί βέβαια για μια ακόμη φορά έριξαν «Τάπα στην βία» που είναι άλλωστε και το κεντρικό σύνθημα του τουρνουά το οποίο θα συνεχιστεί και αύριο (Κυριακή 1 Ιουλίου) με τους τελικούς των πρωταθλημάτων αλλά και των διαγωνισμών".

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...