Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πλιάτσικο στο ναυταθλητικό κέντρο Σούδας!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να πάρει το θέμα των κλοπών εξωλέμβιων μηχανών στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας! Μέσα σε διάστημα 15 ημερών κλάπηκαν οι εξωλέμβιες μηχανές από τα συνοδευτικά – σωστικά σκάφη των αθλημάτων της Κωπηλασίας και του Κανόε Καγιάκ.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τέταρτης, άγνωστοι, αφού έκοψαν την αλυσίδα και τα λουκέτα, μετακίνησαν τη βάρκα του τμήματος Κανόε Καγιάκ πάνω στην πλωτή εξέδρα που χρησιμοποιείται από τους αθλητές για την είσοδό τους στην θάλασσα και αφαίρεσαν την μηχανή (μάρκας SUZUKI 15 ίππων).

Το γεγονός αυτό είναι κατακριτέο διότι οι ασυνείδητοι που διαπράττουν τις κλοπές δεν μπορούν να αντιληφθούν τη χρησιμότητα του παραπάνω ταχύπλοου και τον σκοπό που εξυπηρετεί. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς των παιδιών με ιδιαιτερότητες ότι μέχρι να γίνει η επισκευή του ταχυπλόου και η αντικατάσταση της μηχανής δεν θα πραγματοποιούνται προπονήσεις για λόγους ασφάλειας των ασκούμενων.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι παρά το γεγονός ότι σε απόσταση 100 μέτρων είναι ελλιμενισμένο το σκάφος του Λιμενικού Σώματος, δεν λειτουργεί ανασταλτικά προς τους επιτήδειους κακοποιούς, και ίσως θα πρέπει να αναζητηθούν και άλλοι τρόποι φύλαξης τόσο από τον Δήμο Χανίων όσο από τους συλλόγους Αλιειών για την συγκεκριμένη περιοχή διότι πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα γεγονός που μπορεί να οδηγήσει και στην αναστολή της λειτουργίας των αθλημάτων διότι, πλέον, η εύρεση ρευστού για αγορά νέων μηχανών είναι σχεδόν αδύνατη...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...