Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δύο Βούλγαροι παγίδευσαν ΑΤΜ στο Ηράκλειο, αλλά πιάστηκαν στα "πράσα"


Δύο Βούλγαροι οι οποίοι είχαν παγιδέψει ΑΤΜ τράπεζας στην Αμμουδάρα Ηρακλείου πιάστηκαν στα "πράσα" απο τους αστυνομικούς , την στιγμή που...επιχειρούσαν να αφαιρέσουν τον μηχανισμό παγίδευσης των καρτών των πελατών της τράπεζας.

Πρόκειται για μια απο τις λίγες φορές που συλλαμβάνονται οι δράστες της παγίδευσης ΑΤΜ, και αναμένεται επισταμένη έρευνα απο τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να αποκαλυφθούν πιθανές διασυνδέσεις των δύο Βουλγάρων με διεθνή κυκλώματα που θα αναλάμβαναν - με τους κλεμμένους κωδικούς - την αντιγραφή των καρτών και τις αναλήψεις μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, πιθανότατα απο χώρες του εξωτερικού.

Όπως γράφει η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", οι δύο Βούλγαροι στο προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν τοποθετήσει τον μηχανισμό παγίδευσης στο ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας που βρίσκεται σε πολυκατάστημα της Αμμουδάρας.

Όμως οι κινήσεις τους "πονήρεψαν" τους υπεύθυνους του πολυκαταστήματος οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά τις αστυνομικές αρχές.

Έτσι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά το ΑΤΜ και η παρακολούθηση απέδωσε καρπούς.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι δύο Βούλγαροι πήγαν να αφαιρέσουν τον μηχανισμό παγίδευσης, αλλά επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Αμμουδάρας όπυο διέμεναν, βρέθηκαν και άλλα ευρήματα τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της δράσης των δύο Βούλγαρων και οι συνεργάτες τους.
http://www.flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...