Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μπαράζ διαρρήξεων στα Ασκύφου Σφακίων

Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες στ’ Ασκύφου του Δήμου Σφακίων, ύστερα από το μπαράζ διαρρήξεων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
 
Άγνωστοι δράστες –με σύμμαχο την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε στην περιοχή- διέρρηξαν δύο μίνι μάρκετ, ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν και έναν φούρνο αλλά και μια ταβέρνα.
 
Στο πρώτο μίνι μάρκετ –το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού των Ασκύφου- οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν πτοήθηκαν ούτε από το γεγονός ότι έξω από την πόρτα του καταστήματος ήταν δεμένο ένα μεγαλόσωμο σκυλί-φύλακας.

Αφού διέρρηξαν την πόρτα αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή, τσιγάρα, κονσέρβες και αρώματα, συνολικής αξίας περίπου 2.000 ΕΥΡΩ.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί επιχείρησαν –χωρίς όμως να τα καταφέρουν- να διαρρήξουν τις πόρτες της εισόδου ενός φούρνου και μιας ταβέρνας που βρίσκονταν μέσα στα Ασκύφου.

Το ίδιο βράδυ, οι διαρρήκτες –συνεχίζοντας την δράση τους- οδηγήθηκαν λίγο έξω από τα Ασκύφου, στο οροπέδιο της Κράπης.

Εκεί εισέβαλαν σε ένα μίνι μάρκετ -αφού διέρρηξαν το ξύλινο παράθυρο του καταστήματος- και κυριολεκτικά το ρήμαξαν.

Οι δράστες αφαίρεσαν από τα ράφια του καταστήματος όλα τα τσιγάρα αλλά και μεγάλο αριθμό αρωμάτων και αποσμητικών συνολικής αξίας άνω των 6.000 ΕΥΡΩ (κατά δήλωση της ιδιοκτήτριας του μίνι μάρκετ) και εξαφανίστηκαν.

Προανάκριση για τις διαρρήξεις στα Ασκύφου και στην Κράπη ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χώρας Σφακίων.

neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...