Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πρόστιμα αναλογικά με την βαρύτητα της κάθε παράβασης

Αναφορά Αυγενάκη σε επιστολή του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών


Στα εξοντωτικά πρόστιμα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας στις επιχειρήσεις, επισημαίνει ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, διαβιβάζοντας ψήφισμα του...
Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.).

Ηράκλειο: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος - Νύφη και γαμπρός συγκίνησαν τους πάντες

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησία του Ηρακλείου και στη συνέχεια πήρε μια απόφαση που συζητήθηκε πολύ...
Τα μικρά είναι και τα πιο σπουδαία! Αλλά αυτά τα 'μικρά" στη ζωή μας είναι τα πιο μεγάλα στην πραγματικότητα. Ένα ζευγάρι ο Κώστας και η Αθανασία παντρεύτηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (22-02-2014) στην Σταλίδα του Ηρακλείου και αποφάσισαν να μοιράσουν το κρέας του γάμου και την τούρτα σε...οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη!

H διοργάνωση των κεντρικών αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των κεντρικών αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, με την ευρύτερη περιοχή να κινείται ήδη στους...
αποκριάτικους ρυθμούς του ερχόμενου τριημέρου.


Κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου αποτελεί το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου που διοργανώνεται την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 3:30μ.μ.

Ηράκλειο: Τουρισμός και εμπόριο στο επίκεντρο των συναντήσεων του Γερμανού πρέσβη

Τρόπους ανάδειξης της Κρήτης ως τουριστικού προορισμού αλλά και της προώθησης των προϊόντων του νησιού στη γερμανική αγορά, αναζήτησαν ο νέος Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα, Πέτερ Σόοφ και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών του Ηρακλείου, στο πλαίσιο συνάντησης, από την οποία δεν έλειψαν και αναφορές στο κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.


Ο νέος Γερμανός πρέσβης βρίσκεται στην πόλη, με αφορμή την παρουσία του Γερμανού υφυπουργού Παιδείας και Έρευνας, Τόμας Ράχελ, στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια της Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης. Η Σχολή συγχρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας και έχει την οργανική υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Στην Κρήτη θα ανεγερθεί το τρίτο ελληνικό Hilton

Τρίτο ξενοδοχείο Χίλτον – μετά από αυτό της Αθήνας και αυτό στην Κω – αναμένεται να ανεγερθεί στην Ελλάδα από τον όμιλο Dolphin Capital Investors, ο οποίος σχεδιάζει τουριστικές επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ, σε πέντε ελληνικούς προορισμούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.


Ο όμιλος έκλεισε συμφωνία για την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας στο Λασίθι της Κρήτης και η ανέγερση αναμένεται να ξεκινήσει το 2015, σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...