Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη και Δέσμευση της Κυβέρνησης για τους νεφροπαθείς και τους γονείς παιδιών με αναπηρία


«Συζητούμε σήμερα ένα καυτό θέμα που αφορά στην κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων για τους νεφροπαθείς. Πριν από 20 μέρες είχατε απαντήσει σε αντίστοιχη ερώτηση συναδέλφου, στην οποία είχατε τονίσει ότι υπάρχει σαφής εντολή και από εσάς και από τον Πρωθυπουργό προς τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ,και αναφέρει ότι:«κατά πρώτη προτεραιότητα θα εξοφλούνται τα τιμολόγια και οι αποδείξεις των ασθενών, που κατέβαλαν μια δαπάνη για την υγεία από την τσέπη τους είτε αφορά την πληρωμή ταξί ενός νεφροπαθούς, είτε αφορά φαρμακευτική δαπάνη είτε αφορά οποιαδήποτε παροχή σε είδος».

 Μέσα σε ένα πλέγμα ζητημάτων και προβλημάτων, είτε αυτό αφορά τις μονάδες τεχνητού νεφρού είτε την υπάρχουσα δομή του χάρτη της υγείας, το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι σήμερα, υπάρχουν νεφροπαθείς οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί από τον ΟΓΑ από τον Μαΐου του 2012 και από τον ΕΟΠΥΥ από τον Δεκέμβριο του 12.

Κάνετε μεγάλη προσπάθεια με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις σε όλες τις δομές της Υγείας και σας συγχαίρω γι’ αυτό, όμως οι αιμοκαθαρόμενοι του Ηρακλείου αλλά και όλης της χώρας δεν καλούνται να μεταβούν από την Καισαριανή στον Ευαγγελισμό, αλλά κάνουν στην πλειονότητά τους πολλά χιλιόμετρα και αυτό τρεις φορές την εβδομάδα, με τεράστια έξοδα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε ως γιατρός.

 Και εάν η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ δεν ακολουθεί τις  οδηγίες σας και τις εντολές, πόσο πρέπει να το ανεχτεί αυτό ο  ασφαλισμένος- νεφροπαθής που πληρώνει από την τσέπη του, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τη μεταφορά για την θεραπεία του.

 Το ερώτημα είναι ένα και ξεκάθαρο:Πότε αναμένεται να αποπληρωθούν οι δαπάνες μετακίνησης αιμοκαθαρόμενων ασφαλισμένων από τον ΕΟΠΥΥ;

Το γεγονός ότι η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, δεν ακολουθεί τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας, φάνηκε πρόσφατα και με το θέμα των καθυστερήσεων στις εκκαθαρίσεις των παροχών ασθενείας, ιδιαίτερα προς γονείς παιδιών με αναπηρία που χρήζουν τακτικής  φυσιοθεραπευτικής αγωγής  και που όπως καλά γνωρίζετε έγινε θέμα σε κεντρικά αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Ένα ερώτημα μετά από όλα όσα  εξελίχθησαν τις τελευταίες ημέρες είναι:

Ως πότε η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ  μπορεί να επικαλείται τεχνικά προβλήματα σαν δικαιολογία για τις πολύμηνες  καθυστερήσεις στην καταβολή των  επιδομάτων σε γονείς παιδιών με αναπηρία, την ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει δείξει και συνεχίζει να δείχνει την ευαισθησία του και γρήγορα αντανακλαστικά σε αυτά τα ζητήματα;

(να θυμίσω εδώ, ότι το πρωθυπουργικό  αεροπλάνο διατέθηκε για να  μεταφερθεί ένας 15 χρόνος από την Πάτρα για μια εξαιρετικά επείγουσα και σημαντική χειρουργική επέμβαση)

Πιο συγκεκριμένα, γι’  αυτούς που δεν γνωρίζουν το θέμα, υπάρχουν γονείς παιδιών με αναπηρία οι οποίοι αν και πλήρωναν και συνεχίζουν να πληρώνουν με συνέπεια τα ασφαλιστικά τους ταμεία, καλούμενοι παράλληλα να πληρώσουν σε μηνιαία βάση ακριβά φάρμακα, αναλώσιμα και φυσικοθεραπείες, για την θεραπεία των παιδιών τους, ωστόσο ο ΕΟΠΥΥ στον οποίο εντάχθηκαν τα ταμεία τους, καθυστερεί συστηματικά να τους καταβάλει τα ποσά των δαπανών.

Οι καθυστερήσεις αυτές  φθάνουν από 2 μέχρι και 12 μήνες, για  αγωγές ήδη διαπιστωμένες και  εγκεκριμένες από τον ΕΟΠΥΥ.  Και όλα αυτά, όταν η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από τον ΕΟΠΥΥ, αναφέρει ότι οι παροχές εκκαθαρίζονται προς τους ασφαλισμένους εντός 15 ημερών.

Με αφορμή αυτά εκδόθηκε εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ στις 5/4/13, μετά και από δικό σας ενδιαφέρον, αναφερόμενη όμως στο  θέμα της προτεραιότητας εξυπηρέτησης ΑμεΑ στις ουρές του ΕΟΠΥΥ.

Το θέμα όμως, είναι η πολύμηνη καθυστέρηση εκκαθάρισης των δαπανών που κατατίθενται στα τοπικά και περιφερειακά γραφεία του ΕΟΠΥΥ, η οποία ταλαιπωρεί καθημερινά εκατοντάδες γονείς παιδιών που χρήζουν τακτικής και πολυδάπανης φυσιοθεραπευτικής αγωγής, αλλά και άλλους ασφαλισμένους.

Κύριε Υπουργέ δεν  επιτρέπεται μετά από τόσους μήνες, ο ΕΟΠΥΥ να επικαλείται τεχνικά  δήθεν προβλήματα από τις συνενώσεις ταμείων με αποτέλεσμα πολύμηνη ταλαιπωρία των γονιών».
 

Τοποθέτηση Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Μάριου Σαλμά:

Τα θέματα περί του  αυτονόητου και θέματα η διεκπεραίωση των οποίων είναι αφορμή για να κρίνονται οι Διοικήσεις των Οργανισμών, θα είμαστε απέναντί σας απολογητικοί. Πράγματι οι ασθενείς σήμερα οι ασθενείς δεν λαμβάνουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Υπάρχουν μεν παλιές αμαρτίες, των  παλιών ταμείων πριν ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ, μεταξύ αυτών και η αδυναμίας  τους να εκκαθαρίζουν τις δαπάνες, οι οποίες συσσωρεύτηκαν.

Είναι σαφέστατη η οδηγία της πολιτικής ηγεσίας ότι πρέπει να λαμβάνει κατά πρώτη προτεραιότητα θα εξοφλούνται τα τιμολόγια και οι αποδείξεις των ασθενών, που κατέβαλαν μια δαπάνη για την υγεία από την τσέπη τους.

Κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια για να εξοικονομήσουμε πόρους εκεί όπου γίνονται σπατάλες και τα κέρδη της οποίας θα επιστραφούν στους πολίτες και διαδικαστικά θέματα να μην επιτρέπουν να δοθεί προτεραιότητα στον πολίτη και να θίγεται το κοινωνικό πρόσωπο της Κυβέρνησης.

Με Υπουργική Απόφαση  που υπέγραψα πριν δύο μήνες, οι νεφροπαθείς παίρνουν δωρεάν όλα τα φάρμακα ανεξάρτητα με την πάθησή τους».

Παράταση ελέγχου για τα δίκυκλα από τα ΚΤΕΟ. ζήτησε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης


Την παράταση για τα δίκυκλα με άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/2001, τα δίκυκλα δηλαδή που κλήθηκαν για έλεγχο ΚΤΕΟ από 30/4/2012 έως και 30/4/2013 ζήτησε από την Περιφέρεια Κρήτης ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης προκειμένου να μπορούν να ελεγχθούν στα ΚΤΕΟ χωρίς να θεωρούνται εκπρόθεσμα έως τις 25 Μαΐου 2013 και έτσι αυτά να απαλλάσσονται  από το πρόστιμο της Τροχαίας αξίας 400 ευρώ.

Όπως διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευρυπίδης Κουκιαδάκης ήδη η Περιφέρεια Κρήτης αντιμετωπίζει θετικά το ζήτημα αυτό και ετοιμάζει νέο πρόγραμμα προκειμένου να είναι νομικά εφικτή η διαδικασία αυτή.

Ε.Π.Κ.Κρήτης : "Τράπεζα στην Ιεράπετρα , "έβαλε στο χέρι" την αποταμίευση του εγγυητή"


Καταγγελίες, τόσο από δανειολήπτη μα προπάντων από εγγυητή , έφθασαν στη ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για αντισυμβατική συμπεριφορά υποκαταστήματος Τράπεζας στην Ιεράπετρα , η οποία προχώρησε , με μία απλή ειδοποίηση στην παρακράτηση μεγάλου ποσού, τόσο από τον καταθετικό λογαριασμό του δανειολήπτη αλλά και από τον λογ/σμό του εγγυητή με αποτέλεσμα, το συγκεντρωτικό ποσό της παρακράτησης, να "πατσίζει" το χρέος του ανοιχτού αλληλόχρεου λογαριασμού , του επαγγελματία δανειολήπτη αλλά η Τράπεζα ζητάει και τα ρέστα....ΕΝΏ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 10.000 Ευρώ πλέον

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, έχουμε:

1)Για τον Οφειλέτη:

Eιχε δανιστεί το ποσό των 40.000 Ευρώ , από Τραπεζική εταιρεία, σε ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, με αριθμό....μεταπτώθηκε και σε συνέχεια έκλεισε και εκδόθηκε Διαταγή Πληρωμής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου , η οποία δεν εκτελέστηκε .Παραταύτα η Τράπεζα έκδωσε νέο λογαριασμό, με νέα απαίτηση του ποσού των 45,981,73 Ευρώ και το σημαντικό είναι ότι με μη απλή δήλωσή της η οποία επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή, στον οφειλέτη αναφέρονται τα εξής:

 "¨Επειδή η οφειλή σας , τυγχάνει ληξιπρόθεσμη και απαιτητή και επειδή σύμφωνα με τον νόμο, η τράπεζα έχει το δικαίωμα να συμψηφίζει οποιαδήποτε απαίτησής της, με οποιαδήποτε και από οποιαδήποτε αιτία ανταπαίτησης κατά της Τράπεζας.Σας δηλώνουμε ότι, πιστώσαμε με το σύνολο του υπολοίπου του λογαριασμού σας, ποσού 15.942,91 αντίστοιχο ποσό .... από τον τάδε λογαριασμό σας, επιφυλασσόμενοι για την είσπραξη κάθε οφειλόμενου υπολοίπου."

β)Για τον εγγυητή:

O εγγυητής, της παραπάνω αναγραφόμενης οφειλής, ενημερώνεται πανομοιότυπα(εξώδικη δήλωση) από την Τράπεζα ότι η οφειλή στην οποία ενέχεται ως εγγυητής, έχει μετατραπεί σε 47.520,73 στις 2-2-2012 και ότι από τον λογαριασμό που διατηρεί στην ίδια Τράπεζα, του αφαιρέθηκε αυτόβουλα το ποσό των 40.375,34 Ευρώ.

Η ενημέρωση αυτή , έκανε τον εγγυητή, να χάσει την γη από τα πόδια του, όπως ο ίδιος είπε στα γραφεία της ΄Ενωσης που επισκέφθηκε , του δημιούργησε ανασφάλεια και πανικό, καθώς είδε αγώνα , κόπο και οικονομία μιας ζωής να γκρεμίζονται, αλλά είδε ακόμα η "εντιμότητα" όπως είπε να δολοφονείται, καθώς όπως ο ίδιος είπε κάποιοι τον συμβούλεψαν να αλλάξει Τράπεζα και δε το έκανε..

Συμπέρασμα: To χρέος του δανειολήπτη ήταν 40.000 με τις προσαυξήσεις τόκοι κ.λ.π η Τράπεζα το έφθασε στο ποσό των 45,981,73 όπου εκδόθηκε διαταγή Πληρωμής σήμερα "έβαλε στο χέρι" από οφειλέτη- εγγυητή το ποσό των 56.318,25 Ευρώ και ζητά και τα ρέστα, δηλαδή "φοβίζει" με τις εξώδικες δηλώσεις και τους δύο (οφειλέτη-εγγυητή")

Επειδή υπάρχει "διαφορά" στην κοστολόγηση του χρέους (άλλο ποσό χρέους εμφανίζει στην εξώδικη δήλωση του οφειλέτη και άλλα στον εγγυητή) οι καταναλωτές κατήγγειλαν "το πάθημά " τους στην ΄Ενωση μέσω καταγγελίας και επειδή η υπόθεση αυτή όπως περιγράφεται από τις καταγγελίες, προωθήθηκε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή , για τις περαιτέρω ενέργειες για την προστασία των καταναλωτών ως η Νομοθεσία ορίζει.

Άπορος στα κρατητήρια για απλήρωτο πρόστιμο

Λίγες μέρες στα κρατητήρια υποχρεώθηκε να περάσει ένας άπορος Χανιώτης, καθώς μέσα σε όλα τα δεινά που περνάει, προέκυψε και ένα απλήρωτο πρόστιμο.

Ο άνδρας περιμένει πάνω από ένα χρόνο να περάσει από την επιτροπή που εξετάζει τις αναπηρικές συντάξεις και μέχρι να συμβεί αυτό και να πιστοποιηθεί το πρόβλημα του, έχει μείνει χωρίς κανέναν πόρο. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, έχει μετατρέψει σε σπίτι το αυτοκίνητο του και μένει σ' αυτό, πριν βρεθεί πίσω από τα κάγκελα.

Αυτό προέκυψε από ένα πρόστιμο που του επιδίκασε δικαστήριο ερήμην του λόγω του ότι είχε βρεθεί να οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν είχε μπορέσει να το πληρώσει, με επακόλουθο να περάσει την πόρτα των κρατητηρίων. Μετά από ενέργειες των εργαζομένων στην Ψυχιατρική κλινική Χανίων, το ποσό συγκεντρώθηκε και έτσι ο άνδρας, αφού πέρασε τρεις μέρες στα κρατητήρια, αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, παρόμοια δράματα εκτυλίσσονται καθημερινά μπροστά στα μάτια τους, αφού από τη μία τα μικροποσά που ελάμβαναν άνθρωποι με προβλήματα ως επίδομα σταμάτησαν και από την άλλη η επιτροπή που επρόκειτο να περάσουν, αργεί παροιμιωδώς να κάνει το έργο της.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Χανιά: Ξενώνας φιλοξενίας γυναικών-θυμάτων βίας


Στα Χανιά της Κρήτης θα δημιουργηθεί ο πρώτος ξενώνας για γυναίκες που έχουν υποστεί βία και για τα παιδιά τους. Όπως γνωστοποιήθηκε, θα στεγαστεί σε κτίριο που θα εκμισθωθεί μετά από κατάθεση προσφορών από ιδιώτες που διαθέτουν ακίνητα, τα οποία έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Πιο αναλυτικά, το ακίνητο θα πρέπει να είναι 280 τετραγωνικά μέτρα, να είναι προσβάσιμο από μέσα μαζικής μεταφοράς, να βρίσκεται εντός των ορίων του πρώην δήμου Χανίων και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης.

Θα πρόκειται για έναν χώρο που θα διαθέτει είκοσι θέσεις φιλοξενίας με μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, τα οποία θα διανεμηθούν σε γυναίκες θύματα βίας και στα παιδιά τους. Επιπλέον, θα υπάρχουν χώροι διοίκησης, υποδοχής, ατομικής συμβουλευτικής, εστίασης και ψυχαγωγίας, καθώς και χώροι εκδηλώσεων και απασχόλησης των παιδιών και όλες οι απαραίτητες παροχές.

Τα βρήκαν ξενοδόχοι και ξενοδοχοϋπάλληλοι - Μπλόκο στις απολύσεις


Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο του περιφερειάρχη Κρήτης, οι πρόεδροι των Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σωκράτης Βαρδάκης και ο πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Γιώργος Αρετίνης.

Αντικείμενο της συνάντησης η έναρξη της τουριστικής σεζόν, οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Οπως τονίστηκε από την πλευρά των ξενοδόχων δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις, και θα τηρηθεί η σύμβαση εργασίας, ενώ το ποσοστό της μαθητείας θα διατηρηθεί στο 17%.

Στόχος και των δύο πλευρών, όπως τονίστηκε, είναι η τουριστική σεζόν να κυλήσει ήρεμα

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας για το ντόπιο εργατικό δυναμικό: «Αναλάβαμε μια πρωτοβουλία πριν από ένα μήνα με στόχο να μην υπάρξουν απολύσεις εργαζομένων στα ξενοδοχεία, αλλά απεναντίας να δημιουργηθούν και άλλες θέσεις εργασίας, όπου θα απασχοληθούν και άλλοι Κρητικοί και ευρύτερα Έλληνες. Ο τουριστικός τομέας στο νησί έχει δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, και εμάς μας ενδιαφέρει ως Περιφέρεια να μην υπάρχει ανεργία ειδικά στον συγκεκριμένο κλάδο» είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης χαρακτήρισε θετικό το κλίμα που υπήρξε στη συνάντηση, υπογράμμισε ωστόσο την θέση του ΕΚΗ, ότι,  «η τουριστική περίοδος θα κυλήσει ομαλά εάν οι εργασιακές σχέσεις τηρηθούν, δηλαδή η κλαδική σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Σήμερα ο κ. Χαλκιαδάκης δεσμεύτηκε ότι, όπου υπάρξουν περιστατικά επικείμενων απολύσεων θα γίνεται άμεσα παρέμβαση προκειμένου να μην προχωρούν».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης υπογράμμισε ότι «όλοι θέλουμε και επιδιώκουμε ηρεμία και εργασιακή ειρήνη στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Σήμερα είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, και εμείς δεσμευτήκαμε ότι θα τηρήσουμε την κλαδική σύμβαση εργασίας, όπως επίσης η μαθητεία στα ξενοδοχεία θα ανέλθει μέχρι το 17% όσο δηλαδή προβλέπεται».Χιλιάδες οικογένειες επιβιώνουν από τον τουρισμό, και σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων δεσμεύτηκε ότι όπου υπάρχουν μεμονωμένες απολύσεις συναδέλφων μας θα γίνεται παρέμβαση ώστε να μην πραγματοποιούνται. Αυτές τις μεμονωμένες περιπτώσεις ξενοδοχείων όπου φημολογούνται απολύσεις, τις γνωρίζουμε, και εφόσον χρειαστεί, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα, θα γίνεται παρέμβαση από την πλευρά μας».

cretalive.gr

ΚΑΣ: Απομάκρυνση του «εκρηγνυόμενου σταυρού» του Τσόκλη από τη Σπιναλόγκα

(φωτογραφία από τη σελίδα του Μουσείου Τσόκλη στο Facebook)
Υπέρ της απομάκρυνσης του «εκρηγνυόμενου σταυρού» του Κώστα Τσόκλη από τη Σπιναλόγκα, με ευθύνη του καλλιτέχνη, τάχθηκαν ομόφωνα χθες τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Πρόκειται για μια μεγάλη μεταλλική κατασκευή από σίδερο και καθρέφτη, που μέχρι πρότινος δέσποζε στην είσοδο του νησιού.

Μετά την ολοκλήρωση της εικαστικής παρέμβασης «Εσύ ο τελευταίος λεπρός», τον Οκτώβριο του 2012, ο Κώστας Τσόκλης μετέφερε όλα τα έργα, εκτός από τον σταυρό.

Ήδη, η 13η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (ΕΒΑ) έχει κατεβάσει τον σταυρό, όχι τόσο εξαιτίας των μεγάλων διαστάσεών του, που δρούσαν «ανταγωνιστικά» ως προς το μνημείο (δηλαδή ολόκληρο το νησί), αλλά κυρίως λόγω της επικινδυνότητάς του, καθώς η παραμονή του χωρίς στήριξη θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μάλιστα, με επιστολή που έστειλε στην αρμόδια ΕΒΑ, με την οποία πληροφορούσε για τη δωρεάν παραχώρηση του έργου, επεσήμαινε ότι αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί ειδάλλως να καταστραφεί.

Τα μέλη του ΚΑΣ αποφάσισαν, λοιπόν, την απομάκρυνση του σταυρού, εφόσον η έκθεση έχει ολοκληρωθεί ήδη από τον Οκτώβριο.

Το νησί της Σπιναλόγκας, με τις αρχαίες και ενετικές οχυρώσεις, πέρασε πολλές φάσεις πριν μετατραπεί το 1903 σε λεπροκομείο -που λειτούργησε ως το 1957, καθιστώντας το τόπο μαρτυρίου και ιστορικής μνήμης. 

Κρητικιά άλλαξε φύλο, έγινε άντρας και θα πάει και φαντάρος!


Αποφασισμένος να τηρήσει όλες τις τυπικές υποχρεώσεις ενός άντρα είναι 30χρονος που μέχρι πρόσφατα ήταν γυναίκα, όμως άλλαξε φύλο και το επικύρωσε και με απόφαση του Ειρηνοδικείου.

Οπως γράφει η εφημερίδα Πατρίς και μεταδίδει η κρητική ηλεκτρονική σελίδα flashnews, ο 30χρονος μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, θα υπηρετήσει και την στρατιωτική του θητεία. Αμέσως μετά θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο της αγαπημένη του.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Μετά από τo «Perth” της Αυστραλίας και το «St. Tropez», σειρά έχουν τα Χανιά για να διοργανώσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πρώτο ραντεβού μιας διοργάνωσης τέτοιου βεληνεκούς στην Ελλάδα, έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες από τέσσερις ηπείρους, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών από διαφορετικές χώρες.

Ενδεικτικά έχουν δηλώσει συμμετοχή ποδηλάτες / τριες από την Βραζιλία, τον Καναδά, την Αιτή, τη Μάλτα, την Αυστραλία, Ν. Αφρική κ.λ.π.

Η περιοχή εκκίνησης – τερματισμού έχει οριστεί σε μια υπέροχη περιοχή των περιχώρων στα Χανιά, στη Πίστα Παρκ και το υδροψυχαγωγικό πάρκο της Λιμνούπολης, διασφαλίζοντας μια αξέχαστη και μια ευρύχωρη παραμονή των συμμετεχόντων και των επισκεπτών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...