Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τους επιτυχόντες στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Το ζήτημα της στέρησης της ιδιότητας προστατευόμενου μέλους από τους επιτυχόντες στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας φέρνει ο βουλευτής Ηρακλείου με παρέμβαση του στην Βουλή προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Παιδείας, Δημ. Τάξης, Οικονομικών, Υγείας το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:


Λογω ελλείψεως πιστώσεων οι Ακαδημίες της Ελληνικής Αστυνομίας θα παραμείνουν κλειστές για τα επόμενα 2 χρόνια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι επιτυχόντες στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας των πανελλαδικών εξετάσεων του 2013 να μην μπορούν να εγγραφούν στις σχόλες τους πριν το ακαδημαϊκό έτος 2015-20

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να σταματήσει κάθε σχέδιο «καταστροφής» - διάθεσης χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο

Να σταματήσει άμεσα κάθε σχέδιο «καταστροφής» - διάθεσης του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο θάλασσα


Μετά τις αντιδράσεις με αφορμή τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που θα έχει για το οικοσύστημα της Μεσογείου η καταστροφή των προερχόμενων από τη Συρία χημικών ουσιών στο «τρίγωνο» Μάλτα – Λιβύη – Κρήτη, χάθηκε το στίγμα του δανέζικου πλοίου που φέρεται ότι τα μετέφερε. Τελευταία ανακοίνωση από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (16/1/2014) αναφέρει ότι στο λιμάνι Τζόγια Τάουρο στα νότια της Ιταλίας θα γίνει η μεταφόρτωση των τοξικών ουσιών σε πλοίο του Αμερικάνικου Πολεμικού Ναυτικού, όπου και θα … «καταστραφούν» με τη μέθοδο της υδρόλυσης. Δηλαδή με την απόρριψή τους στην κλειστή θάλασσα της Μεσογείου, αντί της πιο «ακριβής» επεξεργασίας από τα ειδικά εργοστάσια αντιρρυπαντικών μεθόδων με τήρηση των στάνταρ ασφαλείας, όπως συστήνουν οι επιστήμονες.

Σκουλάκης: Κάποιοι προσπαθούν να με βλάψουν

Σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ευθύνες περί ελλιπούς άσκησης αρμοδιοτήτων δίνει ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης που κάνει λόγο για σκοπιμότητας και ... σκοτεινά κίνητρα σε επιστολή του. 


Όπως αναφέρει ο ίδιος οι ευθύνες που του καταλογίζονται ότι δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις σε δημότη που ζήτησε στοιχεία για ένα τροχαίο θανατηφόρο ατύχημα με θύμα το γιο του δεν ... στέκουν παραθέτοντας μια σειρά απο στοιχεία που το τεκμηριώνουν. 

O Δήμαρχος Χανίων αντιμέτωπος με πειθαρχική δίωξη

Την πειθαρχική δίωξη του δημάρχου Χανίων ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη σε πόρισμά του που απέστειλε στον υπουργό Εσωτερικών και τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, σχετικά με την άρνηση του δήμου να δώσει στοιχεία σε πατέρα που έχασε το γιο του σε τροχαίο δυστύχημα εξαιτίας λακούβας στο οδόστρωμα.


Ο χαροκαμένος πατέρας  ζήτησε την παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής διαμαρτυρόμενος για την άρνηση του δήμου Χανίων να του χορηγήσει στοιχεία σχετικά με την αποκατάσταση βλάβης του οδοστρώματος, στο σημείο που σκοτώθηκε ο γιος του.

Ανατριχιαστικές εικόνες στο Βενιζέλειο - Βγάζουν τους νεκρούς στα μπαλκόνια

ΦΩΤΟ από creteplus.gr

Μέχρι και στα μπαλκόνια είναι αναγκασμένοι οι μεταφορείς του Βενιζέλειου νοσοκομείου να έχουν τους ανθρώπους που "φεύγουν" από τη ζωή, αφού δεν υπάρχει χώρος στους προκάτ νεκροθαλάμους που έχουν στηθεί...


Όπως είναι γνωστό, μετά την έναρξη των εργασιών για την επέκταση του νοσοκομείου, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν δύο κοντέινερ κοντά στην είσοδο Ιδρύματος, τα οποία μεταξύ άλλων θα λειτουργούσαν και ως νεκροθάλαμοι!

Κεφαλογιάννης: Δίκυκλες μοτό για αστυνομικούς σε Ηράκλειο και Μεσαρά

Την διάθεση 20 δικύκλων μηχανών μεγάλου κυβισμού (16 για το Ηράκλειο και 4 για την Μεσαρά) ενέκρινε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη στην Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου όπως ενημέρωσε το Γραφείο του Υπουργού κ. Δένδια το πολιτικό Γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ε.Π.Κ. Κρήτης: Σώθηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία δανειολήπτριας, αλλά και του εγγυητή συζύγου της

Πρωτοφανής απόφαση από το Ειρηνοδικείο Χανίων.Αισιοδοξία , έδωσε η υπ αριθμό 909/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, αφενός σε όλους τους δανειολήπτες της Χώρας,που έχουν προσφύγει ή θα ...
προσφύγουν στο νόμο Κατσέλη, για την ρύθμιση των οφειλών τους ή την διαγραφή αυτών.Οφείλουμε να τονίσουμε ότι υπήρξε δικαίωση της προσφεύγουσας με την βοήθεια της δικαστικής οδού, ακριβώς όπως η έννοια του νόμου ορίζει. Συγκεκριμένα, δανειολήπτρια ιδιωτ. υπάλληλος, που εργάζεται σε Σούπερ Μάρκετ,με μηνιαίο μισθό 440 Ευρώ, με σύζυγο χθες οικοδόμο, σήμερα άνεργο , μητέρα δύο παιδιών ,το ένα ανήλικο, το άλλο σπουδάζει, με χρέος σε μία Τράπεζα ύψους 119.727,60 ευρώ με τον σύζυγο εγγυητή, προσέφυγε μέσω της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,στο νόμο Κατσέλη, όπου έκθεσε πλήρως το οικονομικό και οικογενειακό προφίλ, προσφέρθηκε στην καταβολή δόσης, υπεράνω των οικονομικών δυνατοτήτων της (η ίδια είχε προτείνει στο σχέδιο 280 ευρώ μηνιαία δόση) με αποτέλεσμα το Ειρηνοδικείο Χανίων, να εκτιμήσει ότι η δανειολήπτρια έχει γνώση των συνεπειών της χρέωσης αλλά το σημαντικότερο, την κατανόηση της στην οικονομική κατάσταση της δανείστριας Τράπεζας . Περιουσιακά στοιχεία η ίδια διαθέτει: 1)¨Μία ισόγεια οικία διωρόφου οικοδομής 81,19 τ.μ 2)Δύο αγροτεμάχια 1200 τ.μ. και 2000 τ.μ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...