Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το θάνατο του Στυλιανού Αλεξιου

Ο Στυλιανός Αλεξιου έφυγε από κοντά μας αλλά η  μνήμη του παραμένει για το πολύτιμο πνευματικό-αρχαιολογικό και φιλολογικό  έργο που άφησε σαν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.


Ένας εκπρόσωπος μιας γενιάς Κρητών που  έθεσαν την Κρήτη στην πρωτοπορία του ελληνικού πολιτισμού. Η αγαπημένη του κρητική γη τον υποδέχεται με ένα μεγάλο ευχαριστώ της Πατρίδας.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Υπερχεωμένη οικογένεια τριτέκνων, έσωσε το σπίτι της, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων"


Στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , απευθύνθηκε χρεωμένο ζευγάρι από τα Χανιά, με τρία ανήλικα παιδιά, που ένοιωσε αδυναμία ανταπόκρισης πληρωμής του χρέους του, καθώς ο σύζυγος ασκούσε και ασκεί το επάγγελμα του οδηγού Ταξί με πλήρη και συνεχή απασχόληση, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης η εργασία του ,μετετράπη σε μειωμένη απασχόληση, εποχιακής διάρκειας, το ίδιο και η σύζυγος που εργάζεται εποχιακά ως ξενοδοχειακή υπάλληλος.

Κομπίνα σε βάρος του ΙΚΑ Ηρακλείου Κρήτης

Τεράστια ζημιά ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ εντοπίστηκε σε έλεγχο σε υποκατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης για παράνομες χορηγήσεις σκευασμάτων διατροφής!

Αυτή είναι η γυναίκα που γέννησε χωρίς να ξέρει πως ήταν έγκυος!

Η 33χρονη γυναίκα έγινε μητέρα αναπάντεχα και η ιστορία της κεντρίζει το ενδιαφέρον στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου και όχι μόνο...


H γυναίκα που βλέπετε, πήγε με ισχυρούς πόνους στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, ανήμερα της γιορτής του Μιχαήλ Αρχαγγέλου και οι γιατροί διαπίστωσαν γρήγορα, πως ήταν έγκυος και μάλιστα είχε φτάσει η ώρα του τοκετού.

Ρέθυμνο: 6ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Κρητικής Παραδοσιακής Μαγειρικής

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης προσκαλεί στον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κρητικής Παραδοσιακής Μαγειρικής,ο οποίος διοργανώνεται από  την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, το Δήμο Ρεθύμνου και την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου,ενώ υποστηρίζεται από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων  και το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, καθώς και όλων των τοπικών παραγόντων, φορέων Εστίασης και Τουρισμού (Σύλλογος Εστιατόρων Ρεθύμνου, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων), Πολιτιστικών Συλλόγων κ.α. Θα λάβει χώρα στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο στις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου 2013.

Κρήτη: Η εξομολόγηση νεαρού, εξαρτημένου... από το ίντερνετ!

Ο 21χρονος νεαρός, χωρίς να το καταλάβει έγινε αντικοινωνικός και χάθηκε με τους φίλους του - Όταν οι γονείς του προβληματίστηκαν η ζημιά είχε ήδη γίνει...


Θεωρείται νέα απειλή και στέκεται δίπλα στις άλλες εξαρτήσεις που σχετίζονται με τις ουσίες, το αλκοόλ και τον τζόγο. Πρόκειται για την εξάρτηση από το διαδίκτυο ή πιο ορθά την υπερβολική χρήση ή κατάχρηση. Η επιστημονική κοινότητα ακόμα δεν έχει καταλήξει στο πως θα ονομάσει τον κίνδυνο, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...