Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για την Ένωση Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Τις προτάσεις και τα αιτήματα της Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου μετέφερε προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης..


Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρει μεταξύ άλλων στην παρέμβαση του:

Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ρεθύμνου ο Β.Μουνδριανάκης

Ανανέωσε  την θητεία του ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου,για την επόμενη τετραετία,ο Βαγγέλης Μουνδριανάκης που εξελέγη στις σημερινές Αρχαιρεσίες με 103 ψήφους.


Στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων,επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή,καθώς δεν συγκέντρωσε  απόλυτη πλειοψηφία ο πρώτος   σε ψήφους εκ των τριών υποψηφίων.

Βίντεο: Δείτε το βουλευτή της ΧΑ Αρβανίτη να προκαλεί και να χαιρετά ναζιστικά

Προκλήσεις και απειλές στην παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη της "Ελληνικής Αυγής" για την Κρήτη που είναι εν ενεργεία αστυνομικός


Στο νησί που πολέμησε όσο λίγα τους Ναζί, που έχυσε ποτάμια αίμα στη διάρκεια της αντίστασης, που μνημονεύτηκε όσο λίγα για το σθένος των κατοίκων του, που έγινε παγκοσμίως γνωστό για τη ζημιά που έκανε στα στρατεύματα του Χίτλερ η μάχη της Κρήτης, εκεί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης ύψωσε το χέρι του και χαιρέτισε ναζιστικά, παρουσιάζοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη της "Ελληνικής Αυγής" στο νησί.

Ε.Π.Κ. Κρήτης: Άνεργος δανειολήπτρια, ευρισκόμενη στα όρια της φτώχειας, έσωσε το σπίτι της

Ανακούφιση ένοιωσε άνεργος δανειολήπτρια, πρώην παραγωγός νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων, με την υπ αριθμό 42/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, όπου ενώπιον του εμφανίστηκε χωρίς παράσταση δικηγόρου, όμως ορθά συμβουλευομενη και καθοδηγούμενη από την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,της οποίας είναι μέλος, κατάφερε να νικήσει την μοναδική πιστώτρια Τράπεζα στην οποία έχει ληξιπρόθεσμες χρηματικές οφειλές 4.982,76 ευρώ, από μία πιστωτική κάρτα, παρά ταύτα αδυνατούσε να ανταποκριθεί στην δανειακή της υποχρέωση, καθώς έχει περιέλθει σε μόνιμη και διαρκεί αδυναμία πληρωμής (καλύπτει τις βιοτικές της ανάγκες από συνεισφορά των γονέων της και σιτίζεται από το συσσίτιο της ενορίας της)

Ποιος είναι ο Κρητικός που θα παίξει στη σειρά "Glee";;; (PHOTO)

Ποιος είναι ο Ελληνας που θα παίξει στη σειρά 


Ο γοητευτικός ηθοποιός που κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης, πριν λίγο καιρό βρισκόταν στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο που έχει γράψει "Φιστίκιος ο Αιγινίτης", το οποίο γνωρίζει επιτυχία.

Eκδήλωση: «1994 – 2014: 20 χρόνια χωρίς Μελίνα!»

H Κρήτη θυμάται και τιμά την μνήμη της Ελληνίδα οραματίστριας Μελίνας Μερκούρη από 23 έως 28 Φεβρουαρίου στην Βασιλική Αγ. Μάρκου στο Ηράκλειο με συζητήσεις, διαδραστικές ομιλίες, προβολές ταινιών και... φωτογραφική έκθεση. Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τη χορηγία του δήμου Ηρακλείου, και την υποστήριξη του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη».
Πρόκειται για ένα Forum ανταλλαγής απόψεων, καλών πρακτικών, αλλά και στρατηγικών, που θα τεθούν ως βάσεις στη δημιουργία ενός εναλλακτικού «Think Tank» για την πόλη και την Αυτοδιοίκηση. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...