Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μιχελογιαννάκης: Να δοθούν τώρα τα ονόματα από Προβόπουλο.

Στη συνεδρίαση του Διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Ηρακλείου Κρήτης Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης, μαζί με άλλους οκτώ βουλευτές, θίγοντας μια σειρά θεμάτων κατέθεσαν τις εξής προτάσεις :
Ακίνητα
  • Σε μικρές ιδιοκτησίες να μπουν μηδαμινές τιμές και γεωμετρικά να αυξάνονται στις μεγάλες ιδιοκτησίες.
  • Στις επιχειρήσεις που λόγο ύφεσης δεν χρησιμοποιούνται όλοι οι χώροι, να υπάρξουν μειωμένες τιμές.
Τράπεζες 
  • Μικρά δάνεια στους μικροϊδιοκτήτες ώστε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους,  με  μακροπρόθεσμη εξόφληση και μικρό χρεολύσιο.  
Καταθέσεις  εξωτερικού
  • Να δοθούν τώρα τα ονόματα από Προβόπουλο.

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: " Επιτέλους βρήκαν το μάστορά τους οι εισπρακτικές"


Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τους καταναλωτές
ότι, οι καταγγελίες των πολιτών, για τις "εισπρακτικές εταιρείες", βρίσκουν θετική ανταπόκριση από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Συγκεκριμμένα η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ζητάει από τις εισπρακτικές,να τις προσκομίσουν αναλυτικό αρχείο(από το
μηχανογραφικό σύστημα) καταγραφής όλων των σχετικών, με την τηλεφωνική επικοινωνία των υπαλλήλων τους με τον  καταναλωτή.....(Ονοματεπώνυμο), ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των αναπάντητων κλήσεων ή των κλήσεων με μήνυμα σε τηλεφωνητή. Θυμίζουμε στους καταναλωτές ότι ,η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, βάσει Νομοθεσίας έχει την δυνατότητα αφού εξετάσει την καταγγελία των καταναλωτών και αφού διαπιστώσει παραβίαση των διατάξεων της ισχύουσας Νομοθεσίας "περί προστασίας των καταναλωτών) να επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο, αλλά και ακόμα να προβεί στην ανάκληση της άδειας της Εισπρακτικής Εταιρείας.
΄Ενεκα των παραπάνω καλούμε τους καταναλωτές όταν νοιώσουν ότι  παραβιάζονται τα δικαιώματά τους, αλλά και όταν η όχληση των εισπρακτικών εταιρειών καθίσταται ανεπίτρεπτη (ενημέρωση προσώπων άλλων , εκβιαστική συμπεριφορά, όχληση μη επιτρεπτού ωραρίου κ.λ.π) να το καταγγέλουν με κάθε πρόσφορο μέσο, απευθυνόμενοι στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ και στα τηλέφωνα 2821092666

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης
Προσδτασίας Καταναλωτών Κρήτης

56χρονη εξέδιδε 35χρονη


Ο πελάτης αποδείχθηκε αστυνομικός κι έτσι μια υπόθεση μαστροπείας ήρθε στο φως, μετά από συντονισμένες ενέργειες και αξιοποίηση πληροφοριών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Δράστης μια 56χρονη Βουλγάρα που εξέδιδε 35χρονη συμπατριώτισσα της στο χωριό Μυξόρουμα Ρεθύμνου.

Η 56χρονη γυναίκα έπεσε στην παγίδα που της έστησαν οι αρχές όταν δύο αστυνομικοί ζήτησαν τη "σχετική παροχή υπηρεσιών" έναντι 150 ευρώ κι έπειτα από σχετικό ραντεβού.

Οι αστυνομικοί μετά το κλείσιμο του σχετικού ραντεβού, σε συγκεκριμένο χώρο και αφού είχαν πληρώσει με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αποκάλυψαν και την ταυτότητα τους με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δυο γυναικών.

Επίσης ερευνάται από τις αρχές το ενδεχόμενο συμμετοχής κι ενός άνδρα, επίσης Βουλγαρικής καταγωγής στο κύκλωμα.
http://www.flashnews.gr/

Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο Ηράκλειο


Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο του αεροδρομίου Ηρακλείου με κατεύθυνση προς την νέα εθνική οδό Ηρακλείου... Αγίου Νικολάου συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του (μάλλον λόγο της ολισθηρότητας του δρόμου) και ερχόμενο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο.

Στο ΙΧ που ήταν ενοικιαστικό οδηγούσε νεαρή τουρίστρια η οποία ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και διεκομίσθει προληπτικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...