Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την Κρήτη

Ενας 62χρονος άνδρας συνελήφθη ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για αποπλάνηση ανήλικης. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μπακογιάννη – Αυγενάκης ζητούν μέτρα για την προστασία του Φοινικόδασους του Βάι

Ζητούν τη δέσμευση του Υπουργείου για την εξέταση των ενστάσεων των επιστημονικών και περιβαλλοντικών φορέων

Να εξετάσει με προσοχή το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος τις προτάσεις που έχουν καταθέσει επιστημονικοί και περιβαλλοντικοί φορείς για το Φοινικόδασος του Βάι και να μην προχωρήσει το σχέδιο της Πολιτείας, προτού έχουν διερευνηθεί εις βάθος οι πολύ αρνητικές επιπτώσεις που αυτό θα έχει στο φοινικόδασος, ζητούν η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα. Ντόρα Μπακογιάννη, και ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, οι Βουλευτές αναφέρουν ότι «ο φόβος να καταστρέψει μια πυρκαγιά το Βάι και ο πανικός που έχει προκαλέσει το περιβόητο σκαθάρι των φοινίκων, οδήγησαν την Πολιτεία να αναγκαστεί να πάρει μέτρα και να εγκριθεί χρηματοδότηση από το Ταμείο Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος ύψους 400.000 Ευρώ για την προστασία του Φοινικοδάσους Βάϊ, της λεκάνης απορροής του και της ευρύτερης περιοχής από την προσβολή του εντόμου καθώς και για την επέκταση της αναδάσωσης του και της οργάνωσης της επισκεψιμότητάς του».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε ο παπάς

Ο παπάς ενός χωριού στο νομό Ηρακλείου τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ωστόσο δεν υπέβαλε μήνυση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χανιά: Εκρηξη σε φορτηγό μεταφορικής εταιρείας

English: Vehicle of the Fire Service of Greece...
Image via Wikipedia
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί κάτω από την καμπίνα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφορικής εταιρείας εξερράγη χθες το βράδυ στις 11.15 στα Χανιά.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...