Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αυγενάκης: Συγκρότηση Κυβέρνησης Εκτάκτου Ανάγκης

Συγκρότηση Κυβέρνησης Εκτάκτου Ανάγκης με Εξωκοινοβουλευτικό Πρωθυπουργό προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της χώρας και να πάμε ομαλά σε Εκλογές, υποστήριξε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από το βήμα της Βουλής και σε δηλώσεις του σε μέσα μαζικής ενημέρωσης εθνικής εμβέλειας.

Ειδικότερα, ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ως νέος πολιτικός και γνωρίζοντας καλά το φιλότιμο και τη φιλοπατρία των Ελλήνων πολιτών που ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, ζητώ και ζητούμε έστω και αυτή την ύστατη ώρα από τον κ. Σαμαρά να συναινέσει σε μια Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας και της νεότερης γενιάς».

Επιπλέον, σημείωσε ότι: «Βρισκόμαστε ελάχιστες ώρες πριν από το τέλος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου. Πιστεύω και θα παλέψουμε να μην συμβεί ότι δεν είμαστε λίγες ώρες πριν από την έξοδο της χώρας μας από την Ευρωζώνη και την Ευρώπη. Μαζί με την αποχώρηση του κ. Παπανδρέου απομακρύνεται και πρόταση για δημοψήφισμα.
Είναι όμως ευθύνη όλων μας να στηρίξουμε μια Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης με εξωκοινοβουλευτικό Πρωθυπουργό που ως πρώτο μέλημα θα έχει την εκταμίευση της 6ης δόσης και που θα καταφέρει να οδηγήσει ήρεμα τη χώρα στη διεξαγωγή Εθνικών Εκλογών. Όποια συζήτηση γίνεται για εθνικές εκλογές εντός είκοσι ημερών είναι μέγα λάθος. Διότι γνωρίζουμε ότι χωρίς την 6η δόση οδηγούμαστε ταχύτατα σε μια άτακτη χρεοκοπία, με άλλα όσα αυτή συνεπάγεται…»

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Βουλευτή βρίσκεται στο σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/watch?v=P_Flh-w_nnY

ΚΡΗΤΗ: Στον "αέρα" η μεταφορά των μαθητών

Καμία λύση δεν βρέθηκε στη συνάντηση που είχαν οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ Κρήτης με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη... σε ότι αφορά το θέμα της μεταφοράς των μαθητών με τα υπεραστικά λεωφορεία. Πλέον η μεταφορά των χιλιάδων μαθητών σε ολόκληρη την Κρήτη, βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, μετά και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε ως μη σύννομη την εισήγηση για παράταση του μεταφορικού έργου μέχρι το τέλος του έτους. Υπενθυμίζεται ότι όπως έχουν δηλώσει εδώ και καιρό οι λεωφορειούχοι, αν δεν πάρουν το σχετικό έγγραφο έγκρισης δεν μπορούν να ζητήσουν δανειοδότηση από τις τράπεζες, με ορατό πλέον το ενδεχόμενο να σταματήσει άμεσα το έργο της μεταφοράς των μαθητών.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παραλίγο να τον σκοτώσουν για 150 ευρώ και ένα ρολόι!

Επίθεση απο τέσσερις κουκουλοφόρους δέχτηκε ένας 38χρονος Ηρακλειώτης, οι οποίοι αφού τον ξυλοκόπησαν... του πήραν 150 ευρώ που είχε στην τσέπη του και το ρολόι που φορούσε.

Το περιστατικό έγινε  λίγο μετα τα μεσάνυχτα και ενώ ο άτυχος 38χρονος περπατούσε σε δρόμο στον Ανισαρά του Δήμου Χερσονήσου.

Λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του, ξαφνικά τέσσερις άντρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, του επιτέθηκαν και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι και στον θώρακα, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσουν σοβαρά, του έκλεψαν τα χρήματα και το ρολόι του.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...