Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Γιατροί... "μέντιουμ" στο ΙΚΑ του Ηρακλείου !

Δύο εβδομάδες μετά την παιδίατρο που, πρωτόδικα, καταδικάστηκε για παθητική δωροδοκία, άλλο ένα περιστατικό έρχεται να ταράξει το ΙΚΑ.

Αυτή τη φορά, το νέο σκάνδαλο έχει να κάνει με τις μαντικές ικανότητες δύο γιατρών! 

Διάγνωση ... εξ αποστάσεως έκαναν δύο γιατροί, συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ, σύμφωνα με καταγγελία η οποία επιβεβαιώθηκε από τη διεύθυνση του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκαν, οι γιατροί προσκόμιζαν έντυπα, προκειμένου να τους αποδοθούν δαπάνες ιατρικής επίσκεψης. Μόνο που οι ασθενείς τους οποίους οι γιατροί φέρονταν να έχουν εξετάσει... δεν είχαν επισκεφθεί ποτέ το ιατρείο στο ΙΚΑ!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κλασικά οχήματα στο Αρκαλοχώρι

Κλασικά οχήματα και εικόνες μιας άλλης εποχής θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της 1ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κλασικών Οχημάτων που διοργανώνουν ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και το περιοδικό Classic Century από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00π.μ. ως τις 10:00μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του γεγονός που θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ποδήλατα από το 1930 ως το 1980. Παράλληλα με τη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από αγώνες αυτοκινήτων και την καθημερινότητα όσων έζησαν σε αυτές τις δεκαετίες και συνδέθηκαν με τα οχήματα τους ως μέσα μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας. Τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το ομορφότερο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Εμφύλιος στην Αστυνομία: Αστυνομικός Διευθυντής μηνύει τον Πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών !

Μήνυση σε βάρος του προέδρου των Ειδικών Φρουρών Αττικής προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες να καταθέσει ο Αστυνομικός Διευθυντής που βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" μετά και τα όσα συνέβησαν στα Ζωνιανά, κι αποτέλεσαν αφορμή να δουν το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια αλλά και να προκύψει "εμφύλιος" στου κόλπους της ΕΛ.ΑΣ, και κυρίως μεταξύ των συνδικαλιστικών σωματείων των Αστυνομικών

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις των δύο πρωταγωνιστών αστυνομικών δηλαδή του Αστυνομικού Διευθυντή και του Υπαστυνόμου, σε βάρος του οποίου χειροδίκησε ο πρώτος είναι εντελώς ταυτόσημες ενώ οι δύο γνωρίζονται από παλιά καθώς υπηρετούσαν μαζί και για άλλα 4 χρόνια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ηράκλειο: Με Καλάσνικοφ θα έλυναν επαγγελματικές διαφορές!


kalashnikovImage by markk2 via FlickrΟι προσωπικές διαφορές μεταξύ συναδέλφων στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μακελειό. 

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην εξωτερικό χώρο εταιρείας κατασκευής τσιμεντοπροϊόντων.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία εργαζόταν παλαιότερα ο 31χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία ο οποίος για άγνωστους λόγους επέστρεψε χθες στην επιχείρηση.

Ο Αλβανός σύμφωνα με την αστυνομία διαπληκτίστηκε με έναν Έλληνα εργαζόμενο ηλικίας 57 ετών. Ο αλλοδαπός σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης απείλησε τον 57χρονο και στη συνέχεια αποχώρησε.

Διεθνές Συνέδριο για τις Ανισότητες των Αγροτικών Περιοχών στα Χανιά



Διεθνές Συνέδριο για τις Ανισότητες και τη Διαφορετικότητα των Αγροτικών Περιοχών της Ευρώπης, διοργανώνεται στα Χανιά...από τις 22 έως τις 25 Αυγούστου. 

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αγροτικής Κοινωνιολογίας διοργανώνει μεταξύ 22 και 25 Αυγούστου το 24ο Ευρωπαϊκό της συνέδριο στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ). Αντικείμενο του συνεδρίου είναι «Οι ανισότητες και η διαφορετικότητα στις αγροτικές περιοχές της Ευρώπης».

Οι αγροτικές περιοχές είναι ιδιαίτερα επηρεασμένες από τις ανισότητες που προκαλούνται από τις διαδικασίες οικονομικής ανάπτυξης και συχνά οδηγούν τους αγροτικούς πληθυσμούς στην εκμετάλλευση, στην περιθωριοποίηση και τελικά στο ξεκλήρισμα από την γη και τον τόπο τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...