Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σοκ από την διπλή τραγωδία στα Τσικαλαριά Χανίων

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε στον λαιμό, από πυροβολισμό που...
έριξε στον αέρα ο πατέρας του στην διάρκεια της συμπλοκής του με έναν 43χρονο, τον οποίo στην συνέχεια «εκτέλεσε», πυροβολώντας τον τρείς φορές με το ίδιο όπλο.

Η διπλή αυτή τραγωδία που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε να εκτυλίσσεται το πρωί της Τετάρτης 12/10, όταν μια ομάδα ανήλικων συνεπλάκη έξω από το Λύκειο Μουρνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους συμμετέχοντες είχαν διαφορές λόγω μιας κοπέλας και μάλιστα ένας από τους δύο είχε προκαλέσει ζημιές στο «μηχανάκι» του άλλου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάλπαρε" και πάλι το "Σαμαριά" για την Γαύδο

Μετά απο σχεδόν ενάμισι μήνα ταλαιπωρίας , δόθηκε η έγκριση στο πλοίο "Σαμαριά" της ΑΝΕΝΔΥΚ να εκτελεί και πάλι δρομολόγια απο και προς την Γαύδο.
Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί όταν το υπ.Ναυτιλίας - μετά την αποκάλυψη των πλαστών πιστοποιητικών ασφαλείας του Ρωσικού νηογνόμωνα - είχε δώσει εντολή να δέσουν όλα τα πλοία που είχαν πιστοποιητικά απο τον Ρωσικό νηογνώμονα, ασχέτως με το θέμα της ασφάλειάς τους.Έτσι, ενώ το "Σαμαριά" πληρούσε όλους τους κανονισμούς και τις προυποθέσεις, έμεινε "δεμένο" , με αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία επισκεπτών και κατοίκων αλλά και την μεγάλη οικονομική ζημιά στην ΑΝΕΝΔΥΚ.
Όμως φαίνεται πως στην περίπτωση της Γαύδου, όπως και των άλλων νησιών, που εξυπηρετούνται με το καθεστώς της άγονης γραμμής, δεν ισχύει το "τέλος καλό όλα καλά", καθώς εξακολουθεί να παραμένει σε εκκρεμμότητα το θέμα των επιδοτήσεων των άγονων γραμμών, με τους νησιώτες να ζητούν να μην γίνουν οι αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο, καθώς ο κίνδυνος να μείνουν και πάλι αποκλεισμένοι είναι ορατός.

flashnews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...