Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Παρεμβάσεις Μανώλη Κεφαλογιάννη για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων στος άπορους συμπολίτες μας.


Όπως πληροφόρησε το γραφείο του Γενικού Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ταύτσαρης δεσμεύτηκε ότι και φέτος δεν θα περικοπούν από το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων  άποροι συμπολίτες μας που πληρούν τις προϋποθέσεις που προσδιορίζονται στο νέο ΦΕΚ 414, παρά την διαμόρφωση του νέου αφορολόγητου πλαισίου του ανωτέρω προγράμματος.

Για την εξέλιξη αυτή  η τοπική εκκλησία που συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα εξέφρασε την ευαρέσκια της προς τον κ. Κεφαλογιάννη για την θεσμική συμπαράσταση του και την κοινωνική ευαισθησία του.

Αυγενάκης: Συγχαρητήρια στους Μεσσαρίτες Αθλητές


«Είναι μεγάλη τιμή, για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για εμάς τους Μεσσαρίτες, δύο αθλητές, να τιμώνται με συνολικά  οκτώ μετάλλια στις πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Οι Μεσσαρίτες, Γιάννης Κακουλάκης και ο Παρολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, απέδειξαν ότι το μεγαλείο του αθλητισμού εδράζεται στην ευγενή άμιλλα, στην επίπονη προσπάθεια, στην επιμονή και κυρίως στο υψηλό αίσθημα της πίστης.

Για όλους εμάς, αποτελούν παραδείγματα ζωής, καθώς  με τη δύναμή τους και τη θέλησή τους αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.  Η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι ακόμη μεγαλύτερα στην καθημερινότητά τους. Και γι’ αυτό το λόγο, τους  τιμούμε και τους σεβόμαστε ακόμη περισσότερο.

Εύχομαι συγχαρητήρια στους δύο Μεσσαρίτες και ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.»

Τοπικοί φορείς του Ηρακλείου κηρύσσουν στάση πληρωμών


Μήνα προειδοποιητικής λαϊκής στάσης πληρωμών στην εφορία, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ κήρυξαν, σήμερα, για τον Απρίλιο τοπικοί φορείς του Ηρακλείου, καλώντας τους πολίτες σε λαϊκή συνέλευση, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 18.30, στην πλατεία Ελευθερίας.

Στόχος της συνέλευσης, όπως ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη οι οργανωτές της, είναι ο συντονισμός μίας προειδοποιητικής στάσης πληρωμών «που θα μεταφέρει στην κυβέρνηση το μέγεθος της οργής της λαϊκής τάξης για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα». «Ήρθε η ώρα να ακουστεί μαζικά και μαχητικά: Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε!» αναφέρουν οι οργανωτές και προσθέτουν ότι αυτό δεν είναι ένα απλό σύνθημα αλλά ύψιστη πολιτική επιλογή και λαϊκή επιταγή.

Την πρωτοβουλία των λαϊκών συνελεύσεων στις γειτονιές, των επιτροπών κατοίκων, των σωματείων και άλλων συλλογικοτήτων στηρίζουν με ανακοινώσεις τους το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠαΜ).

Enhanced by Zemanta

Ηράκλειο: Μια... βασίλισσα έδεσε στο λιμάνι - Δείτε φωτογραφίες χλιδής!


Το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέρει 800 τουρίστες, που αναμένεται να δώσουν ανάσα στην τοπική αγορά...


Πρόκειται για το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Orient Queen που μεταφέρει 800 επιβάτες πραγματοποιώντας κρουαζιέρα στη νοτιανατολική Μεσόγειο. Οι επιβάτες του πλοίο έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Ηράκλειο καθώς το πλοίο θα παραμείνει για λίγες ακόμα ώρες στο λιμάνι.


Με ιδιαίτερα μοντέρνους, ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, το κρουαζιερόπλοιο Orient Queen που ανήκει στον περήφανο στόλο της Louis Cruises ταξιδεύει στις χώρες της νοτιοανατολικής Μεσογείου.


Διαθέτει 355 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 895 επιβάτες. Διαθέτει εστιατόριο a la card, μπουφέ, 2 καθιστικά (lounges), 4 μπαρ, καζίνο, μίνι-γκολφ, 2 πισίνες, σάουνα, γυμναστήριο, ιατρείο, αίθουσα σπα και μασάζ, σαλόνι ομορφιάς, κομμωτήριο, γωνιά Internet, κατάστημα Duty Free.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...