Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ε.Π.Κ. Κρήτης: Εγγυήτρια "καθάρισε" με τις Τράπεζες, σώζωντας το σπίτι της, καταβάλλοντας δόση 50€ το μήνα


Άνεργη, εγγυήτρια σε χρέη του συζύγου της, "καθάρισε" με τις Τράπεζες , σώζωντας το σπίτι της, καταβάλλοντας δόση 50 Ευρώ το μήνα.



Επί τηςΟυσίας , η ημερ. 4-12-2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας, στα πλαίσια της Προσωρινής Διαταγής, όπου καλείται εγγυήτρια να ρυθμίσει τις οφειλές σε δύο Τράπεζες του πρώην συζύγου της ,καταβάλλοντας 50 Ευρώ μηνιαίως ,για χρέος συνολικής οφειλής 75.089,49 σε δύο Τράπεζες,μέχρι το έτος 2016 που έχει οριστεί η εκδίκαση της της κυρίας αίτησης, εξαιρώντας και διασώζοντας όχι μόνο την κύρια κατοικία της αλλά και όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κυριότητα της.

Προβολή ταινίας από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά

Προβολή ταινίας από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα θέματα χρήσης ουσιών, εφηβείας και εγκληματικότητας. 


Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ  ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με τον  Ιστιοπλοϊκό Όμιλο  Χανίων  συνεχίζουν  τα «Κινηματογραφικά ραντεβού» το Σάββατο 1/2/ 2014  και ώρα 8.00μμ (αντί στις 26.01.2014 )  στο Νεώριο Μόρο Χανίων με την προβολή της ταινίας «Elles».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...