Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πληθαίνουν τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στα Χανιά

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» το περασμένο Σάββατο ενημερώθηκε για ένα σκυλί που εντοπίστηκε σκελετωμένο μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών στην  περιοχή του Νεροκούρου.

Μια κάτοικος της περιοχής, που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της, βρήκε το ζώο που βλέπετε στη φωτογραφία, κάτω από τις σακούλες των απορριμμάτων μέσα στον κλειστό κάδο. Αφού κάλεσε τον σύζυγο της και τους γείτονες άδειασαν τα σκουπίδια έβγαλαν έξω το σκυλί και κάλεσαν τον φιλοζωικό σύλλογο να το παραλάβει.

Σκι στον Ψηλορείτη - Ζήστε τη μαγεία σε μια μοναδική πρωτοβουλία

Τα Λιβάδια και οι φορείς του με υπερηφάνια φιλοξενούν τον Pierra Creta τον πρώτο αγώνα ορειβατικού σκί...

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη, στην τοποθεσία Λάκκος Μυγερού (καταφύγιο-Στράτα Ψηλορείτη) και φιλοδοξεί να κερδίσει τους συμμετέχοντες, όχι μόνο με το λευκό του τοπίο, αλλά και με το κέφι και την φιλοξενία των ανθρώπων που κατοικούν στην ρίζα της Κρήτης.

Πρωτοβάθμια Υγεία στην Κρήτη: Πολυιατρεία στους 3 νομούς και συμβεβλημένοι γιατροί


Της Κατερίνας Μηναδάκη

Μέχρι τις 21 Μαρτίου αναμένεται, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας, να έχει λειτουργήσει ένα τμήμα του νέου φορέα που θα καλύπτει τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη. 


Στο νησί τα σχέδια του Υπουργείου, σύμφωνα με την Υποδιοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κα. Άννας Τριχοπούλου, συμπεριλαμβάνουν μέχρι τώρα πολυιατρεία στους 3 από τους 4 νομούς καθώς και αρκετούς συμβεβλημένους γιατρούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...