Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πέρασαν το βράδυ στο κρατητήριο δύο μπασκετμπολίστες του ΟΦΗ

Another missed shot….Image by Ragesh Vasudevan via FlickrΈνα βράδυ στο κρατητήριο πέρασαν δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ. Οι δύο μπασκετμπολίστες, των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά, προκάλεσαν επεισόδιο σε μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά από την ομάδα της Α2.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο παίκτες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ένας εξ αυτών έμπλεξε σε καβγά με αποτέλεσμα να τον διώξουν από το μαγαζί. Ο φίλος του ζήτησε αμέσως το λόγο από τους υπαλλήλους του μπαρ και είδε επίσης το δρόμο για την έξοδο. Λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους επέστρεψαν κρατώντας ένα ψεύτικο όπλο. Η αστυνομία έφτασε άμεσα και τους οδήγησε στο τμήμα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τοκογλύφοι... επενδύουν στο Ηράκλειο!

Πόλεμος συμφερόντων έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο, με τα ενεχυροδανειστήρια να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και τους τοκογλύφους να στήνουν πάρτι, με την απελπισία του κόσμου.

Σαν τα μανιτάρια ...ξεφυτρώνουν τα ενεχυροδανειστήρια στο Ηράκλειο.

Μια διαπίστωση πολύ εύκολη, αρκεί να κάνει μια βόλτα τόσο στο κέντρο, όσο και πιο περιφερειακά στην πόλη για να δει ότι παντού οι τοκογλύφοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους!

Γιατί συνήθως- όχι σε όλες τις περιπτώσεις- ενέχυρο και τοκογλύφοι συνδέονται άρρηκτα και αλοίμονο σε αυτόν που θα μπλέξει στα δίχτυα τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τραγικός θάνατος 23χρονου σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα στην παραλιακή λεωφόρο του... Ηρακλείου, με θύμα ένα 23χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία , η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός, ο οποίος ήταν μόνιμος της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 125 ΣΜ, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται με ΙΧ αυτοκίνητο, στο ύψος των γραφείων του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο 23χρονο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Την διερεύνηση των αιτιων του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...