Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηράκλειο: Μετέφεραν ηρωίνη και... τράκαραν με δέντρο!

Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν δύο Αλβανοί ηλικίας 33 και 35 ετών. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο.

Ο 35χρονος οδηγός προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, δεν σταμάτησε αλλά πάτησε γκάζι.

Αποτέλεσμα; Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε δέντρο, χωρίς να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δύο ανήλικα παιδιά μεταναστών κατήγγειλαν τον παιδεραστή Σειραγάκη

Από δύο παιδιά που προέρχονται από οικογένειες οικονομικών μεταναστών έφτασε η Ασφάλεια του Ρεθύμνου στα ίχνη και τελικά στην σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η κρητική εφημερίδα Πατρίς, οι ανήλικοι δεν ήταν ντόπιοι αλλά είχαν το θάρρος να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές ορέξεις του προπονητή στους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους τους επέτρεψαν να καταγγείλουν τον Σειραγάκη στην Αστυνομία. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γαύδος: Σεισμός... τρομάρα 4,4 Ρίχτερ, για τους κατοίκους του νησιού!

Ο σεισμός έγινε στις 10.14 το πρωί στην θαλάσσια περιοχή νότια των Χανίων σε απόσταση 9 χιλιομέτρων Νοτιοδυτικά της Γαύδου και 69 χιλιομέτρων νότια της Παλαιόχωρας...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βουτιά θανάτου από 42χρονη μητέρα αγκαλιά με το παιδί της

Μία 42χρονη μητέρα από την Κρήτη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας στη θάλασσα με το μόλις 2,5 ετών παιδί της. 
 
Το τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Με "λουκέτο" κινδυνεύει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων

Με "λουκέτο" κινδυνεύει τόσο το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, όσο και το Ναυταθλητικό Kέντρο.Αιτία η υποχρηματοδότηση του καθώς και το γεγονός πως ακόμα και αυτά τα μειωμένα κονδύλια που απαιτούνται για τα στοιχειώδη λειτουργικά του έξοδα δεν έχουν καταβληθεί.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Κέντρου κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης ακόμα δεν έχουν σταλεί χρήματα για να πληρωθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ , για το πετρέλαιο, για το νερό, για το χλώριο.

Προ του ενδεχομένου να πάψουν να λειτουργούν οι δομές του Ε.Α.Κ η Επιτροπή Διοίκησης που συνεδρίασε χθες αποφάσισε και έστειλε μια επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή, η οποία παράλληλα κοινοποιήθηκε και στους φορείς της Περιφέρειας Κρήτης όπως και στο Δήμαρχο Χανίων, με την οποία γίνεται γνωστό πως αν δεν γίνουν άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, όπως τόνισε ο κ. Μανουδάκης "το Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων θα κλείσει. Και όταν κλείσει μια δομή θα κλείσουν και οι υπόλοιπες. Όταν λοιπόν υπάρχουν κλειστές δομές δεν υπάρχουν και λόγος να υφίσταται η Επιτροπή Διοίκησης."

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...