Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάρκαρε σε θέση για ΑμΕΑ -Πώς δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς

Σε ατόπημα υπέπεσε την Παρασκευή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε θέση που προορίζεται για ΑμΕΑ στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης του. 

Ηράκλειο: Καταγγελία για γιατρό ότι ζήτησε 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει νεαρό με όγκο!

Μια απίστευτη καταγγελία για γιατρό στη Κρήτη, που ζήτησε "φακελάκι" για να χειρουργήσει το νεαρό γιο άπορης οικογένειας, με όγκο στο πόδι, αλλά και για οργανωμένη προσπάθεια κουκουλώματος από πλευράς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έκανε ο πρόεδρος της Ομάδας Αλληλεγγύης Αγ. Αικατερίνη.


Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μηνάς Χατζηδάκης στο FlashNews, 26χρονος απευθύνθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο στο πόδι και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση.

Χανιά: Έκαψαν βιβλία της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στη δημοτική αγορά - Φωτό!

Τα ξενόγλωσσα βιβλία που είχαν απομείνει στις θήκες της υπαίθριας ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι βάνδαλοι...


Aφού τα έβγαλαν απο τις προθήκες, τα πέταξαν στο πλακόστρωτο και τα πυρπόλησαν σε μιαν απίστευτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια βανδαλισμού.

Μάλια: Έκαναν… βουτιά και έκοψαν τη βασιλόπιτα

Οι χειμερινοί κολυμβητές στα Μάλια, με σύμμαχο τον καιρό, αφού έκαναν τη βουτιά τους, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στην παραλία του ποταμού με συμμετοχή αρκετού κόσμου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...