Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ζωντανά στο Ρέθυμνο

Αλλάζουμε χρονιά με στυλ και μουσική άποψη! Ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε μια μοναδική παράσταση θα μάς ταξιδέψει στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας του.


Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή!

Χανιά: Έγινε της... πινακίδας!

Περισσότερες από 6.100 πινακίδες κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εφορία Χανίων, σύμφωνα με άρθρο του cretalive.gr.


Οι φορολογούμενοι προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια προκειμένου να γλυτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας (για τους κατόχους οχημάτων άνω των 2.000 κυβικών).

Ο πιο διάσημος σκύλος της Κρήτης κάνει διεθνή καριέρα!

Όλοι θυμόμαστε τον Αποστόλη στο Ηράκλειο. Το σκύλο της καρδιάς μας. 


Τώρα όμως, ένας άλλος σκύλος έρχεται να του πάρει τα σκήπτρα. 

Είναι ο Στράτος, που τον γνωρίζουν όλοι και που, σύμφωνα με υπεύθυνους στην αγορά, έχει... φωτογραφηθεί για Διεθνή Ταξιδιωτικό Οδηγό.

Στείρωση και περίθαλψη αδέσποτων στα Χανιά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα στείρωσης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων το τελευταίο διάστημα, με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα να είναι πολύ σημαντικά. 


Ενδεικτικό είναι ότι περισσότερα από 180 αδέσποτα ζώα εξετάστηκαν από τους ιδιώτες κτηνιάτρους που έχουν συμβληθεί με το Δήμο για το σκοπό του προγράμματος, σε 174 ζώα τοποθετήθηκε ηλεκτρονική σήμανση ενώ ο αριθμός των ζώων που έχουν εμβολιαστεί υπερβαίνει τα 140.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...