Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Χάος» στο κέντρο του Ηρακλείου προκάλεσε ανήλικος, ατζαμής, οδηγός

Αρκετά τολμηρός και με μεγάλη πίστη στον εαυτό του πρέπει να ήταν ο 15χρονος Κρητικός, που χθες πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του και βγήκε για μια βόλτα στο Ηράκλειο. Το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν καθόλου ψύχραιμος, αφού όταν η Αστυνομία τον εντόπισε και του έκανε σήμα να σταματήσει... προκάλεσε το χάος!

Ο νεαρός, χθες το πρωί, όπως γράφει το flashnews.gr, κινούνταν στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο. Σε κάποια στιγμή η Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης που βρισκόταν στην περιοχή του έκανε σήμα να σταματήσει. Το παιδί, όμως, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά προφανώς τα έχασε εντελώς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Ο 15χρονος συνελήφθη, αλλά σε μπελάδες έβαλε και την μητέρα του, αφού συνελήφθη και αυτή με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Σχετικά, προανάκριση ενεργεί το Β' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

"Η Κρήτη ξέρει να αναγνωρίζει την αλήθεια και την εντιμότητα"

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Δημοκρατική Συμμαχία Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την... χθεσινή προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο:

«Η δυστοκία του ΠΑΣΟΚ να συστρατεύσει ακόμα και τα στελέχη στην πάλαι ποτέ “πράσινη” Κρήτη δεν ήταν αρκετή για να καταλάβει ο Πρόεδρος του κόμματος ότι οι πολίτες έχουν ήδη γυρίσει τη πλάτη στις πρακτικές ολιγωρίας και στις κομματικές σκοπιμότητες. Μετά κόπων και βασάνων έκλεισαν το ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου αφού δεν μπορούσαν να πείσουν ούτε τους ...ημέτερους!

Πώς άλλωστε να εξηγήσουν τα ανεξήγητα για τα 3 χρόνια της εγκληματικής διακυβέρνησης που έφερε τη χώρα λίγο πριν το χείλος του γκρεμού, αφού δεν προχώρησαν σε ούτε μία μεταρρύθμιση, σε ούτε μία εξυγίανση;

Πώς να απευθυνθούν στον αγρότη και την αγρότισσα που με εισόδημα κατακερματισμένο δεν μπορούν πια να ανταπεξέρθουν στις βασικές τους ανάγκες;

Πώς να απαντήσουν στο λαό της Κρήτης που είχε βασιστεί στις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ και τώρα βλέπει τον τόπο του εγκαταλελειμμένο με όλα τα έργα υποδομής στο πάγο και με τραγικά λάθη στον σχεδιασμό τους;

Άραγε τι μπορούν να πουν για την προκλητική χρηματοδότηση του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με “νυχτερινές” τροπολογίες, όταν ανερυθρίαστα αποφάσιζαν οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων και νέους και άδικους φόρους, για να καλύψουν τη δική τους πολιτική ανικανότητα;

Οι Κρητικοί όμως δεν αρκέστηκαν ποτέ σε φρούδες υποσχέσεις και θα δώσουν ηχηρή απάντηση σε μία πολιτική που τους πρόδωσε.

Κ. Βενιζέλο είδατε χθες και με τα μάτια σας ότι η Κρήτη δεν είναι πια πράσινη.

Η Κρήτη ξέρει να αναγνωρίζει την αλήθεια και την εντιμότητα.

Η Κρήτη θα στηρίξει την Δημοκρατική Συμμαχία.

Ο πανικός, ο Νιόνιος και το παράπονο του Βενιζέλου!

Το κλειστό Γυμναστήριο στο Λίντο μπορεί να μη θύμισε παλιές εποχές και δόξες του ΠΑΣΟΚ, αλλά πολλοί θα πουν πως στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, ήταν αρκετοί, που έδωσαν το "παρών" στο προσκλητήριο της παράταξης. Άσε που όπως μου εξομολογήθηκε άνθρωπος που παρακολουθεί χρόνια τα...Πασοκικά, οι "πράσινοι" ξέρουν να παίρνουν δύναμη από τις αδυναμίες τους και μην εκπλαγείς, μου έλεγε,  αν το μικρόν της συγκέντρωσης, λειτουργήσει συσπειρωτικά για τους Πασόκους!
Πάντως, κι ο Βενιζέλος δεν ικανοποιήθηκε από όσα είδε. Άνθρωπος μου, τον άκουσε να λέει πως "Είναι θλιβερό για έναν ομιλητή να μιλάει και να βλέπει άδειες εξέδρες", αλλά εκείνο που τον ενόχλησε είναι όχι τόσο η προσέλευση, αφού από τους πάντες κρίνεται ικανοποιητική, αλλά η χωροταξία και το στήσιμο της, που δεν διεκδικεί δάφνες επαγγελματισμού!
Κι αν για τη συγκέντρωση όλοι αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο που έφερε εις πέρας ο γραμματέας Μιχάλης Παπαδάκης, ως προς το τελικό αποτέλεσμα, τα πυρά στρέφονται στον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό Διονύση Παναγιωτάκη, σύζυγο της τηλεοπτικής Σελήνης και παλαιάς Υφυπουργού Ελένης Κούρκουλα, που έστησε όπως έστησε το χώρο τηλεοπτικά.
Πάντως εκείνος που έκλεψε την παράσταση, ήταν ο εκφωνητής, που έδινε το τέμπο και που έδειχνε να μην έχει επαφή ούτε με το χώρο ούτε μ΄αυτό που έκανε, ενώ ο...χαμός έγινε όταν εκφώνησε τα ονόματα και φτάνοντας στο όνομα του πρώην Δυπεάρχη έκανε λόγο για τον υποψήφιο Καρατζή...Πανικός!
Το τι πανικός επικράτησε, σ΄όσους το κατάλαβαν, δεν περιγράφεται!


 cretalive.gr

Γιατί αυτοκτόνησε ο 54χρονος λογιστής - "Δεν αντέχω άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα"

"Δεν αντέχω άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα" αναφέρει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε.


 Βαρύ το πένθος στην οδό Μητσοτάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον 54χρονο λογιστή ο οποίος κρεμάστηκε φτιάχοντας μια θηλειά από ένα σεντόνι στη σκάλα της πολυκατοικίας που διέμενε.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα το πρωί όταν η γυναίκα που προσέχει τη μητέρα του λογιστή βρήκε τη σορό του 54χρονου.

Οι γείτονες του είπαν στο Newsit πως έμενε για χρόνια σε αυτό το διαμέρισμα, στον 3ο όροφο της οδού Μητσοτάκη 4, ενώ στο διπλανό διαμέρισμα μένει η μητέρα του και η αδεφλή του. Ο 54χρονος που δεν είναι παντρεμένος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Οπως δήλωσε στο Newsit η γειτόνισσά του που διαμένει στην ιδια πολυκατοικία, κυρία Σπυριδάκη "ειμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Ηταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός και ευγενικός. Δεν είχε προβλήματα οικονομικά. Μας ειπαν πως η αστυνομία βρήκε σημείωμα στο οποίο έγραφε πως αυτοκτονησε γιατί δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα".

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αυτόχειρας στο σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορεί να ζήσει άλλο γιατί δεν αντέχει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Η αυτοκτονία του λογιστή έρχεται λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο Σύνταγμα, ενώ με ιδιόχειρο σημείωμά του "έδωσε" πολιτικό χαρακτήρα στην αυτοκτονία του.

Έκδοση ψηφίσματος από Χανιώτες για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα

Στην έκδοση ψηφίσματος για την διεκδίκηση των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Πλατανιά.

Η απόφαση αυτή θα αποσταλεί στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, στην Γερμανική Πρεσβεία, στον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, στον Περιφερειάρχη Κρήτης, στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο «Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας περιόδου 1940-1945» και στους βουλευτές του νομού Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά:

Γίνεται γνωστό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά με την υπ’ αριθμ. 91/2012 απόφασή του κατά την Συνεδρίαση της 10ης Απριλίου 2012, με ομοφωνία των παρόντων μελών, αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει την αγανάκτηση και την έντονη διαμαρτυρία του με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας αναφορικά με το θέμα της καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα και να προχωρήσει στην έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Απαράδεκτη και προκλητική θεωρείται η πρόσφατη επίσημη δήλωση της γερμανικής κυβέρνησης η οποία επικαλούμενη την συμφωνία του 1946 για τις πολεμικές αποζημιώσεις, ισχυρίζεται ότι για την Γερμανία, δεν τίθεται πλέον ζήτημα καταβολής τους. Η γερμανική κυβέρνηση προέβη δια του εκπροσώπου της στην ανιστόρητη και προκλητική αυτή δήλωση αγνοώντας την απόφαση της 19μελούς διασυμμαχικής επιτροπής των Παρισίων του 1946 που επιδίκασε το ποσόν των 7,1 δις δολαρίων αγοραστικής αξίας έτους 1938 η οποία αντιστοιχεί σε 108 δις €, για αποζημιώσεις μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν στην χώρα μας τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Αγνοεί επίσης προκλητικά το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο το οποίο επέβαλλε στην Ελλάδα, ύψους 31,2 δις δολαρίων το οποίο αντιστοιχεί σε 54 δις € σήμερα, για το οποίο ουδείς λόγος γίνεται. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδας, οι συνολικές οφειλές της Γερμανίας προς την χώρα μας ανέρχονται σε 162 δις δολάρια, μη συμπεριλαμβανομένων των οφειλόμενων τόκων και των αποζημιώσεων σε Έλληνες πολίτες, θύματα των στρατευμάτων κατοχής.

Η πρωτοφανής βαρβαρότητα που επέδειξαν τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και οι σύμμαχοί τους με τις μαζικές εκτελέσεις αθώων πολιτών ως αντίποινα της ηρωικής αντίστασης των Ελλήνων πολιτών που υπερασπίζονταν την ελευθερία της πατρίδας μας, η δέσμευση τροφίμων και πάσης φύσεως αγαθών από τα στρατεύματα κατοχής, οδήγησαν στην εξαθλίωση και στον θάνατο πάνω από 300.000 Έλληνες, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του πρώτου χειμώνα της γερμανικής κατοχής.

Οι πάσης φύσεως λεηλασίες πόλεων, χωριών, αρχαιολογικών θησαυρών, οι συλλήψεις αθώων πολιτών οι οποίοι οδηγηθήκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή εκτελέσθηκαν, είναι γεγονότα που δεν λησμονούνται και δεν απαλείφονται από την ιστορία στον βωμό της όποιας σκοπιμότητας που επιδιώκεται σήμερα.

Για την ιστορική μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν και την δικαίωση των αγώνων του ελληνικού λαού, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά καλεί τους εκπροσώπους της νυν και της μελλοντικής πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας να πράξουν επιτέλους το αυτονόητο.

Τους καλεί να διεκδικήσουν τις οφειλόμενες προς την χώρα μας γερμανικές αποζημιώσεις και να θέσουν τέλος στις προφάσεις ή στις πιθανές πιέσεις που επικαλούνται τα τελευταία 65 χρόνια, οι οποίες αφενός προσβάλλουν τη μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν υπερασπιζόμενοι τα αγαθά της ζωής και της ελευθερίας και αφετέρου προκαλούν την δίκαιη αγανάκτηση του ελληνικού λαού καθόσον η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν έχουν καταβληθεί οι επιδικασθείσες αποζημιώσεις που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις θηριωδίες που διαπράχθησαν κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής».

2. Το παρόν να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και να αποσταλεί στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, στην Γερμανική Πρεσβεία, στον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, στον Περιφερειάρχη Κρήτης, στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο «Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας περιόδου 1940-1945» και στους βουλευτές του νομού Χανίων.
flashnews.gr

Πακιστανοί στο Ρέθυμνο παγίδευαν ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και...

...χρέωναν ανυποψίαστους έλληνες για τις συνδιαλέξεις τους!
Δύο Πακιστανούς ηλικίας 27 και 32 ετών...
συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, καθώς κατηγορούνται ότι παραβίαζαν τα καφάο του ΟΤΕ και έμπαιναν σε τηλεφωνικές γραμμές συνδρομητών του οργανισμού, μέσω των οποίων έκαναν κλήσεις σε συνδέσεις εταιρειών του εξωτερικού, αποκομίζοντας μέσω αυτών παράνομο οικονομικό όφελος.

Οι δύο κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για εγκλήματα κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών, ενώ εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία υπαλλήλου του ΟΤΕ για άτομα που παραβίαζαν τα καφάο.
Σήμερα το πρωί, οι δύο αλλοδαποί πήγαν σε ένα υποσταθμό του Ο.Τ.Ε. και απεγκατέστησαν ήδη τοποθετημένο αυτοσχέδιο μηχανισμό τηλεφωνικού κυκλώματος παρεμβολής και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι παραπάνω αλλοδαποί αποτελούν μέλη εγκληματικής ομάδας με δομημένη και διαρκή δράση.

Επίσης, από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι παρενέβησαν σε 17 τηλεφωνικές γραμμές ιδιωτών, σε περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου, με επαναλαμβανόμενες κλήσεις σε συνδρομητές του εξωτερικού.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα

Ανανεωμένα κατά 70% θα είναι τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη να πολιτεύεται στη Β΄ Αθηνών και την Ξάνθη.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρουσίασε την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του κόμματος στα οποία συμμετέχουν σε όλη την επικράτεια 423 υποψήφιοι εκ των οποίων 142 γυναίκες ποσοστό υψηλότερο από αυτό που ορίζει ο νόμος
Ο μέσος όρος της ηλικίας των υποψηφίων, είναι επίσης χαμηλότερος συγκριτικά με το προηγούμενο ψηφοδέλτιο και διαμορφώνεται στα 45 έτη, ενώ η νεότερη, ηλικιακά, υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ, είναι η Γεωργία Λυκάκη, η οποία κατέρχεται υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής και είναι 25 ετών.
Στη Β Αθηνών συμμετέχουν μεταξύ άλλων η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Πέτρος Καραβίτης, καθώς και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, στην Α Πειραιά ο Πέτρος Μαντούβαλος και στο υπόλοιπο Αττικής ο παπα-Τσάκαλος (Τσιάκαλος Σπυρίδων).
Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα μιλήσει σε υποψηφίους και στελέχη του κόμματος, στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρόης όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΛΑΟΣ, με θέμα τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Την Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, ο κ. Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο.

Οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα ψηφοδέλτια με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικού Μετώπου Αριστεράς για όλη την Ελλάδα.

 

Τα ψηφοδέλτια ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ

Μεγάλο χαστούκι για τις Τράπεζες, η Δικαίωση χήρας μητέρας , από το Ειρηνοδικείο στην Κρήτη

Για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,σημαντική ήταν η είδηση , της ανακοίνωσης ,της υπαρ.119/2012 απόφασης, από το Ειρηνοδικείο Χανίων,, που αφορούσε μέλος της .
Συγκεκριμένα: ¨Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης, πρόκειται για καταναλώτρια, χήρα με γιο φοιτητή, που είχε δάνεια και πιστωτικές κάρτες συνολικού ύψους 103.521,52 σε έξη Τράπεζες.
Η εν λόγω δανειολήπτρια σήκωσε βάρος χρέωσης του αποθανόντος συζύγου της , προσπάθησε να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις, αλλά λόγω των διαφόρων αυξήσεων των τιμών σε αγαθά, σε τιμές των ΔΕΚΟ, στην μείωση του εισοδήματος που είχε από την σύνταξη του συζύγου της, που ανέρχεται στο ποσό των 1.107,54 Ευρώ,μήνα ένοιωσε αδυναμία πληρωμής του χρέους της το έτος 2010, τότε.απευθύνθηκε στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης και ζήτησε την συνδρομή της για ένταξη στο Ν.3869/2010 (ν.Κατσέλη) πράγμα που έγινε, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια εξώδικου συμβιβασμού απέτυχε.
Η δανειολήπτρια είχε περιουσιακά στοιχεία μία διπλοκατοικία 140 τ.μ στην πόλη των Χανίων, την οποία αίτησε την εξαίρεσή της, αρκετά στρέμματα αγροτικής γης, στην ενδοχώρα του Ν Χανίων, αυτοκίνητο :MERCEDES ¨έτος κυκλοφορίας το έτος 2005 , το 1/3 σε κάθετη ιδιοκτησία εμβαδού 62 τ.μ Το δικαστήριο αποφάσισε παρά τους αντιθέτους ισχυρισμούς και αιτιάσεις των αντιδίκων Τραπεζών, αφενός ότι οι Κρητικοί δικαστές στέκονται δίπλα στους αδύναμους δανειολήπτες, αλλά και ότι διαθέτουν και γνώση και ήθος.
Με την τόσο ιστορική απόφαση ,το Ειρηνοδικείο Χανίων, ρύθμισε και τα χρέη της δανειολήπτριας , που κλήθηκε να πληρώσει για τέσσερα χρόνια 300 Ευρώ/μήνα, της δόθηκε ένα έτος περίοδο χάριτος, και μετά για να σώσει από την ρευστοποίηση την πρώτη της κατοικία κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 328,77/μήνα για 19 έτη δηλ.228 μήνες. και έχουμε και "κούρεμα " 28..281" Ευρώ αλλά και όλα της τα περιουσιακά στοιχεία να σώσει από κάθε ρευσοποίηση..
Για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η υπρ.119/2012 ,θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις, που έχουν βγει από Κρητικό Δικαστήριο, διότι μέλη του Δ.Σ της ΄Ενωσης ,παραβρέθηκαν στο δικαστήριο, για ηθική και ψυχολογική συμπαράσταση του μέλους της, και βίωσαν την ανθρώπινη ταπείνωση "εξευτελισμό" της αξιοπρέπειας της καταναλώτριας από τις αντίδικους δικηγόρους των Τραπεζών.΄Ομως ,εδώ οφείλουμε να το τονίσουμε και να καλέσουμε τους καταναλωτές, να κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου, χωρίς δισταγμό, διότι πλάι σε κάθε ένα υπερχρεωμένο , βρίσκονται οι δικαστές, που δικάζουν με 'ανοιχτά μυαλά"
Συμπερασματικά :H ΄Ενωση, αναφέρει ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση, η δανειολήπτρια κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος της ,κατά την δική της οικονομική δυνατότητα, της δόθηκε ένας χρόνος περίοδος χάριτος ,να μη μπληρώσει για να σώσει το σπίτι της ¨κατάφερε δε να σώσει όλα της τα περιουσιακά στοιχεία, δίνοντας έτσι σε κάθε υπερχρεωμένο, μια άλλη νότα , μια άλλη σκέψη, για να μπορέσει να ξεφύγει από τα όσα των παραπληροφορούν οι Τράπεζες, που δεν θέλουνν να συνεργαστούν με τους πελάτες τους και να ρυθμίσουν τα χρέη . τους.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...